FATİH GİZEM'İNE KAVUŞTU

Bilecikspor’un eski teknik direktörü, taraftarın 'İmparator' diye adlandırdığı Fatih Savak dünya evine girdi.

06 Eylül 2016 Salı 03:15
7169 Okunma
FATİH GİZEM'İNE KAVUŞTU
banner15

     Bilecikspor’un eski teknik direktörü, taraftarın 'İmparator' diye adlandırdığı Fatih Savak dünya evine girdi.  

 

 

      Bilecikspor’a uzun yıllar emek veren eski teknik direktör Fatih Savak, görkemli bir düğün ile nişanlısı Gizem Subaşıoğlu’yla evlendi. Tüm Bilecikspor camiasının bulunduğu ve çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde unutulmaz anlar yaşanırken çiftin mutlulukları gözlerinden okundu.

 

 

     Düğün sonrası sevinçlerini dile getiren Gizem ve Fatih Savak çifti, yıllardır bekledikleri mutluluklarına kavuştuklarını belirtti. Görkemli düğüne katılan her davetliye tek tek teşekkür eden çiçeği burnunda çift düğünün ardından bestelerle balayına uğurlandı.

 

 

   Öte yandan düğüne Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can da düğüne katıldı. Biz de Bilecik Olay ailesi olarak çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

Son Güncelleme: 06.09.2016 03:15
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKDüğünGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle