FAHRETTİN POYRAZ GENEL MÜDÜRLÜK GÖREVİNE GETİRİLDİ

AK Parti eski Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

05 Aralık 2017 Salı 09:36
3765 Okunma
FAHRETTİN POYRAZ GENEL MÜDÜRLÜK GÖREVİNE GETİRİLDİ

 AK Parti’nin eski Bilecik Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü görevine getirildi.  

 

 

   22-23-24 dönem AK Parti Bilecik Milletvekilliği yapan Fahrettin Poyraz, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğüne getirildi. Poyraz'ın yarın 11:00'da Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğünde şuan ki Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Ayhan Karayama'dan görevi teslim alacağı öğrenildi.

 

 

  Fahrettin Poyraz kim;

  Fahrettin Poyraz, 3 Temmuz 1968'de Kütahya Domaniç'te doğdu. Babasının adı Hilmi, annesinin adı Habibe'dir. Denetçi; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi. Yüksek lisansını Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümü ile Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsünde; doktorasını Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Siyaset Bilimi alanında tamamladı. Maliye Bakanlığında muhasebe denetmeni, Sayıştay Başkanlığında başdenetçi olarak görev yaptı. Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ile Mali Hukuk Dergisi Yayın Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 22, 23 ve 24'üncü dönemde Bilecik Milletvekili seçildi. 24. Dönemde Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı görevini yaptı. Poyraz, evli ve 5 çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 05.12.2017 09:36
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
el turko 2017-12-27 14:39:18

bilecik yatırım yapsında görekk bölge tarımkedi koop olurr diğer vekilleri görüyoruzz kendi sehirlerine yatırımlarını

banner22

resim yükleresim yükle