“EZANI GÜZEL OKUMA KURSU” SONA ERDİ

Bilecik İl Müftülüğünce din görevlilerine yönelik düzenlenen 'Ezanı Güzel Okuma Kursu' sona erdi.  

24 Şubat 2018 Cumartesi 14:03
358 Okunma
“EZANI GÜZEL OKUMA KURSU” SONA ERDİ
banner15

Bilecik İl Müftülüğünce din görevlilerine yönelik düzenlenen 'Ezanı Güzel Okuma Kursu' sona erdi.  


  Bilecik İl Müftülüğünce Merkez Osmanlı Camii Eğitim Merkezinde din görevlilerine yönelik düzenlenen 'Ezanı Güzel Okuma Kursu' sona erdi. İl ve ilçelerden 16 din görevlisinin katıldığı, 5 makamda güzel ezan okuma kursunu tamamlayan kursiyerler, belgelerini aldı. Kursta, Merkez Kayı Boyu  Camii Müezzin Kayyımı Harun Çalışkan Rehber öğretici olarak görevlendirildi.


  Programda konuşma yapan Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, “Bilecik'te amaçlarının İmam Hatip ve Müezzin Kayyım’ların ezanı usulüne uygun okuma becerilerini geliştirmek olduğunu, bu ezanların kulağa hoş, gönle huzur verecek bir seda ve eda ile okunmasını da istiyoruz. Emeği geçen Rehber öğretici Harun Çalışkan ve kursa katılan, namaza çağrı ve davet olan Ezan-ı Muhammedi'yi en güzel şekilde okumak için gayret sarf eden kursiyer personelimize teşekkür ediyorum. Kendilerini geliştirmelerini tavsiye ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.


  Kurs sonunda düzenlenen belge törenine İl Müftüsü  Necati Akkuş, müftü yardımcıları Ahmet Tokgöz, rehber öğretici Harun Çalışkan ve 16 kursiyer katıldı. 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle