EV SAHİBİ UYURKEN EV CAYIR CAYIR YANDI

Bilecik merkeze bağlı Deresakarya köyünde çıkan yangında kerpiç ev kullanılmaz hale geldi.

10 Temmuz 2014 Perşembe 12:25
2337 Okunma
EV SAHİBİ UYURKEN EV CAYIR CAYIR YANDI
banner15

Bilecik merkeze bağlı Deresakarya köyünde çıkan yangında kerpiç ev kullanılmaz hale geldi.  

  Edinilen bilgiye göre Bilecik merkeze bağlı Deresakarya köyünde Serap Erdil’e (43) ait kerpiç evde nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangında ev kullanılmaz hala geldi. Evde çıkan yangının, evin yanında bulunan odunları tutuşturması üzerine yangın şiddeti artarken olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi.

Çıkan yangın sırasında evde uyuyan ev sahibi Serap Erdil yangını fark eden komşuları tarafından dışarı çıkardı. Yangını köy halkı kendi imkânları ile söndürmeye çalışırken, yaklaşık 30 dakika sonra köye ulaşan itfaiye ekipleri köylülerin yardımı ile yangını güçlükler kontrol altına aldılar. Yaklaşık 2 saat süren yangına, Bilecik İtfaiyesinin yanı sıra Söğüt İtfaiyesi, Gölpazarı İtfaiyesi, Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekipler ve su tankları güçlükle söndüre bildiler.

 

  Çıkan yangında kerpiç ev kullanılmaz hale gelirken can kaybı yaşanmadı. İtfaiye ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattığını bildirdiler.

 

 

 

Son Güncelleme: 10.07.2014 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle