ESKİ MHP MİLLETVEKİLİ BAHATTİN ŞEKER “MİLLET İRADESİNE SAYGI DUYMAK LAZIM”

Bilecik’in eski MHP Milletvekili Bahattin Şeker, 1 Kasım seçimleriyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

06 Kasım 2015 Cuma 05:02
1902 Okunma
ESKİ MHP MİLLETVEKİLİ BAHATTİN ŞEKER “MİLLET İRADESİNE SAYGI DUYMAK LAZIM”

 Bilecik’in eski MHP Milletvekili Bahattin Şeker, 1 Kasım seçimleriyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. 

 

 

  Millet iradesine saygı duyulması gerektiğini belirten Şeker, başarısız olan muhalefet partilerinin ise bu sonuçları kendi iç yapılarında değerlendirmeleri gerektiğini söyledi. Bahattin Şeker yaptığı açıklamada, “Yeni bir seçim geçirdik. Seçimin memleketimiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Tabii ki sandıktan çıkan millet iradesine saygı duymamız gerekiyor. Seçim sonuçlarına göre Adalet ve Kalkınma Partisi seçimi kazanmış ve tek başına iktidar olmuştur. Ülkemize ve memleketimize hayırlı olsun. Bilecik’imizde de AK Parti’den Halil Eldemir CHP’den ise Yaşar Tüzün milletvekili seçilerek TBMM’de Bilecik’i temsil etme yetkisi elde etmişlerdir.

 

 

 İki kardeşimize de meclis çalışmalarında başarılar diliyorum. İnşallah Bilecik’imize, ilçelerimize, beldelerimize ve köylerimize faydalı hizmetlerde bulunacaklardır. Bilecik’in eksikleri ve sorunları çoktur. Bu bağlamda gerekli tespitlerin yapılarak ilimizin kalkınması noktasında üzerlerine düşeni yapacaklarına olan inancım tamdır. Tabi bu seçim sonuçları önümüzde ki günlerde daha çok tartışılacaktır. Bu seçim sonuçlarına göre oylarını arttıramayan ve başarısız olan muhalefet partileri bu sonuçları kendi partilerinde genel kurullarında tartışıp yeni bir yol çizeceklerdir. Tekrar seçimin ülkemiz ve memleketimize hayırlı olması temenni ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 06.11.2015 05:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle