ENSAR VAKFI ESTİ GÜRLEDİ

Bilindiği gibi Ensar Vakfı, Türkiye genelinde yaklaşık 35 yıldır faaliyet gösteren, ülkemizin 80 noktasında şubesi olan, bakanlar kurulu kararıyla kamu yararına hizmet eden bir vakıftır.

27 Mart 2014 Perşembe 16:28
2008 Okunma
ENSAR VAKFI ESTİ GÜRLEDİ

Bilindiği gibi Ensar Vakfı, Türkiye genelinde yaklaşık 35 yıldır faaliyet gösteren, ülkemizin 80 noktasında şubesi olan, bakanlar kurulu kararıyla kamu yararına hizmet eden bir vakıftır. Vakfımızın temel amacı milli ve manevi değerlerimize bağlı bir nesil yetiştirmektir. Bilecik’te ise kuruluşumuzun üstünden çok az bir zaman geçmesine rağmen bu misyon çerçevesinde ilimizdeki öğrencilerin barınma sorunlarına yardım etmek görevlerimizdendir.

Bu çerçevede ilimizde cemaat, hizmet, yurt ve evlerinde kalan üniversite öğrencileri iktidara yönelik olumsuz propaganda yapıldığından dolayı rahatsız olduklarını ve artık o evlerde ve yurtlarda kalmayacaklarını kendilerine bu konuda yardımcı olmamızı istediklerinde Ensar Vakfı olarak ; Biz bu konuya duyarsız kalmadık. Nitekim öğrencilerden bize gelen bu tür talepler çoğalınca Bilecik genelinde öğrencilerin kalabilecekleri evler kiraladık ve öğrencilerin bu evlerde kalmalarına yardımcı olduk.

Bu bağlamda Vakfımıza başvuruda bulunan öğrencilerle irtibatımızı üniversitede okuyan Şirvan gibi kardeşlerimizle kurmaktayız. Kaldı ki Şirvan Vakfımızın üniversite temsilciliğini yapmaktadır. Habere konu olan Şirvan kardeşimiz 4 yıldır Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde Kamu Yönetimi bölümünde okuyan öğrencimizdir. 4 yıl boyunca bırakın terör olaylarını adı olumsuz hiçbir şeyle anılmamış bir öğrencidir. Ülke genelinde son zamanlarda öğrenci evlerine ve yurtlarına da yaşanan sıkıntılar ilimizde de yaşanmış olup bu sıkıntıları yaşayan öğrencilerimiz Şirvan kardeşimizle irtibata geçerek sonuç çözüm noktasında yarım istemeleri neticesinde bizlerde Ensar Vakfı olarak öğrenci kardeşlerimize yardımcı olmak adına sorumluluk duygusu ile hareket ederek gerekli çalışmaları yapmaktayız.

Fakat öğrenci kardeşlerine bu yardımda bulunduğu sırada isminin HABER 11 sitesi tarafından terör kelimesi ile yan yana anılmasının ve ilimizin huzurunu bozan tehlikeli bir kişi olarak tanıtılması tamamıyla iftiradır. Şirvan ve arkadaşları HABER 11 sitesinin belirttiği gibi ne teröristtir, nede adı sanı bilinmeyen birileridir. Kaldıkları yurtları terk etmek mecburiyetinde olan arkadaşlarına yardımcı olan Ensar Vakfına bildiren Hamiyetperver vatan evladıdır.

Bize göre Bilecik’te huzuru bozan bu tür maksatlı haberleri yapan ve basın özgürlüğünün arkasına sığınan malum haber sitesidir. Şirvan kardeşimiz gibi öğrencilerimiz bizlerin yüz akıdır. Ensar Vakfı olarak bu sorumsuzca ve huzuru bozmaya yönelik haberi yapan HABER 11 sitesini kınıyoruz. Bu konuda Ensar Vakfı Bilecik şubesi olarak gerekli hukuki ve cezai müracaatlarda bulunulacağını, mağdur olan öğrencilerimize imkanlar ölçüsünde sahip çıkacağımızı bildiririz.

 

Son Güncelleme: 27.03.2014 16:28
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKEnsar Vakfı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle