ENSAR VAKFI BİLECİK ŞUBESİ'NİN KERMESİ TÖRENLE AÇILDI

Ensar Vakfı Bilecik Şube tarafından gerçekleştirilen kermes yapılan tören ile açıldı.

27 Nisan 2015 Pazartesi 11:17
1752 Okunma
ENSAR VAKFI BİLECİK ŞUBESİ'NİN KERMESİ TÖRENLE AÇILDI
banner15

 Ensar Vakfı Bilecik Şube tarafından gerçekleştirilen kermes yapılan tören ile açıldı. 

 

 

 Bilecik Kültür Sitesi’ne kurulan kermes açılışı protokol üyelerinin katılı ile gerçekleşti. Kermes açılışı öncesi konuşma yapan Ensar Vakfı Bilecik Şube Başkanı Cengiz Çelik, vakıflarının 1,5 yıl içerisinde birçok ilke imza attığını belirterek, “Şuan da 30 öğrencimiz Ensar Vakfının evlerinde ikamet etmektedir. İnşallah bu hizmet önümüzdeki yıl 70 öğrencimizi kapsayacak. Şuan da yurt tadilatımız başladı. Önümüzdeki yıl 2015 ve 2016 öğretim yılında buradaki yurdumuzdaki yavrularımıza inşallah ev sahipliği yapacağız. Tabi bu kermeslerimiz dayanışmanın, birlik ve beraberliğin bir örneği” dedi.

 

 

  “ENSAR VAKFI İSMİ İLE BERABER YARDIM OLAN BİR KURULUŞ”

  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kuruluşunu birlikte yaptıklarını ve Ensar Vakfı’nın kurucularından olduğunu belirterek, ”Ensar Vakfı’mız, geçmişiyle ülkemizin birçok sorununu çözüm noktasında katkı sağlamış önemli bir sivil toplum örgütü. Bunu Bilecik’imizde de kurduğumuz, geliştirdiğimiz için son derece mutluyuz. İnşallah başkanımızın da ifade ettiği şekilde önümüzdeki yıl 70 tane öğrenci kardeşimize imkan sağlayacak, barınma imkanı sağlayacak. Güzel bir yurt projesi içerisinde çalışılıyor.

 

 

Bu noktada biz de Bilecik Belediyesi olarak tüm sivil toplum kuruluşlarımızın nasıl mutlu günlerinde yanındaysak, bu vakfımızın da güzel öğrencilere yönelik, gençlerimize yönelik hizmetlerinde sonuna kadar yanındayız. İnşallah bir taraftan sivil toplum yapılanmamız da bir yandan genel ve yerel hizmetlerdeki çalışmamızla Yeni Türkiye’yi hep birlikte inşa ediyoruz. Ve aynı zamanda Yeni Türkiye ile birlikte Yeni Bilecik’i de inşa ediyoruz. Nasıl bir Bilecik olacak dediğinizde geçmişiyle övünen, geleceğe emin adımlarla yürüyen Marka şehir Bilecik’i hep birlikte oluşturuyoruz ve oluşturacağız” dedi. 

 

 

  Konuşmaların ardından dualarla kermes açılışı gerçekleşirken, protokol üyeleri kermeste kendilerine ikram edilen yiyecekleri yediler. Kermese, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret, AK Parti Milletvekili Adayı Halil Eldemir ve sivil toplum örgütleri katıldı.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 27.04.2015 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle