"EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE" PROJESİYLE HALKI BİLİNÇLENDİRİYORLAR

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında halkı bilinçlendiriyo

17 Mart 2021 Çarşamba 14:39
103 Okunma
"EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE" PROJESİYLE HALKI BİLİNÇLENDİRİYORLAR
banner15

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında halkı bilinçlendiriyo


Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler il genelinde uyuşturucu ile mücadele konusunda duyarlılığı arttırmak, toplumsal sorumluluk bilinciyle daha etkin ve güçlü bir mücadele ortamı oluşturmak amacıyla "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında halkı bilinçlendiriyorlar. Ekipler Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bir alışveriş merkezinde "Narko", "Nokta" faaliyetinde toplamda 734 kişiyi bilgilendirdiler. İlçe merkezinde 112 kişiye broşür dağıtımı yapılarak bilgilendirme yapan ekipler, ardından Bilecik kent merkezindeki bir alışveriş merkezinde 675 kişiye bilgilendirerek, broşür dağıtan ekipler, bayanlara da karanfil taktım etti.


Son olarak Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine Bilecik Valisi Bilal Şentürk'ün katılımıyla "En İyi Narkotik Polisi Anne" temasıyla Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü ve Bilecik Devlet Hastanesinde görevli anne veya anne adayı 45 kişiye Narkorehber eğitimi verildi.


Konu hakkında Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Küresel bir problem olarak insanlığı tehdit eden, hem bir sağlık hem de ciddi bir güvenlik sorunu olan uyuşturucu ile mücadelede önleyici ve eğitici çalışmalara toplum bireylerinin uyuşturucu ile tanışmaması ve uyuşturucu kullanımını önlemek amacıyla kararlı bir şekilde devam edilecektir" denildi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERPolisNarkotik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle