EN ÇOK ALKIŞI O ALDI

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın katılımlarıyla gerçekleşen İl Kongresinde en çok alkışı eski Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Cinoğlu aldı.

15 Kasım 2016 Salı 05:29
1709 Okunma
EN ÇOK ALKIŞI O ALDI

  Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın katılımlarıyla gerçekleşen İl Kongresinde en çok alkışı eski Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Cinoğlu aldı.

 

 

 

 Bilecik Belediyesi Kültür Sitesinde geçtiğimiz gün düzenlenen DP 4. Olağan Bilecik İl Kongresi öncesi kongreye katılan DP Genel Başkan Yardımcıları, üst düzey partililer, eski yeni il başkanları, ilçe başkanları, eski belediye başkanları, sivil toplum ve siyasi parti temsilcilerinin isimleri tek tek okundu. Bu isimler arasında 1994 - 1999 yılları arasından o günkü adı Doğru Yol Partisi’nden Bilecik Belediye Başkanı seçilen Mustafa Cinoğlu’nun adı okunduğunda salonda büyük alkış koptu.

 

 

 Mustafa Cinoğlu ise; ayağa kalkarak salondaki partilileri selamladı. Heyecanı yüzünden okunan Mustafa Cinoğlu, partililerle bir araya geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Ben siyaseti bıraktım. DP Merkez Karar Kurulu (MKK) üyesi olan oğlum İsmail Cinoğlu benim yerime siyasete devam ediyor. Bugün çok duygulandım. Eski arkadaşlarımızla, partililerle bir araya geldik. Bana da ahde vefa örneği göstererek ismimi okudular. O an çok heyecanlandım” dedi. Öte yandan Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın da Mustafa Cinoğlu ile yakından ilgilenmesi gözlerden kaçmadı.

Son Güncelleme: 15.11.2016 05:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle