EMRE DENİZ ÜN ÖLÜMÜNÜN 19'UNCU YILINDA ANILDI

Bilecik Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesinde bulunan Emre Ün Parkı yeniden düzenlenerek, vatandaşların hizmetine sunuldu.  

06 Kasım 2018 Salı 12:21
318 Okunma
EMRE DENİZ ÜN ÖLÜMÜNÜN 19'UNCU YILINDA ANILDI
banner15

Bilecik Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesinde bulunan Emre Ün Parkı yeniden düzenlenerek, vatandaşların hizmetine sunuldu.  


  Geçmiş dönemlerde Bilecik Milletvekilliği görevinde bulunan Tayfur Ün’ün oğlu Emre Deniz Ün vefatının 19’uncu yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Şehir Mezarlığında düzenlenen programa Belediye Başkanı Nihat Can da katılarak, eski milletvekili Tayfur Ün ve yakınlarının acısını paylaştı.


  “Emre Deniz Ün parkı yenilenen yüzüyle çocuklarımıza hizmet etmeye devam edecek”


  Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, programda yaptığı konuşmada, “Geçmiş dönemlerde Bilecik Milletvekilliği görevinde bulunan Tayfur Ün ağabeyimizin kıymetli evladı Emre Deniz Ün kardeşimizi vefatının 19’uncu yıl dönümünde mezarı başında andık. Rabbimden bir kez daha Emre Deniz kardeşime rahmet diliyorum.

Allah tüm çocuklarımızı kazalardan belalardan korusun. Bilecik Belediyesi olarak bizler de uzun yıllardır Gazipaşa Mahallesinde çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza hizmet veren Emre Deniz Ün parkında kapsamlı yenileme ve düzenleme çalışması gerçekleştirerek, yine çocuklarımız ve mahallelilerimizin hizmetine sunduk.

Bu vesile ile hem şehidimizin aziz hatırasını yaşatmış olduk hem de onlara layık bir duruma getirmiş olduk. Merhum kardeşimizi tekrar rahmet ve minnet duygularıyla anıyorum. Değerli büyüğümüz Tayfur Ün başta olmak üzere bütün aile fertlerinin üzüntüsünü paylaşıyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle