EMNİYET MÜDÜRÜ VE JANDARMA KOMUTANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bilecik'in Osmaneli ilçesine atanan Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri Ali Özgan ve Jandarma Komutanı Teğmen Eyüp Uzun'a ziyaretler sürüyor. 

13 Eylül 2018 Perşembe 12:56
354 Okunma
EMNİYET MÜDÜRÜ VE  JANDARMA KOMUTANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
banner15

   Bilecik'in Osmaneli ilçesine atanan Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri Ali Özgan ve Jandarma Komutanı Teğmen Eyüp Uzun'a ziyaretler sürüyor. 


  Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimi Güliz Bilgiç Özyaşar ile İdari ve Mali İşler Müdürü Sinan Mut, görevlerine yeni atanan Emniyet Amiri Özgan ve Teğmen Uzun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni görevlerinde başarılar dileyen Başhekim Özyaşar, Osmaneli'de kurumlar arasında son derece olumlu bir diyalog olduğunu belirterek bunun ilçeye başarı getirdiğini söyledi. Özyaşar, ilçeye en güzel hizmetleri sunmak için çalıştıklarını ve her zaman göreve hazır olduklarını kaydetti. 


  Ziyaretlerinden dolayı Başhekim Özyaşar ve Müdür Mut'a teşekkür eden Özgan ve Uzun, Osmaneli'de olmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti. 

Son Güncelleme: 13.09.2018 12:59
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle