EMNİYET HIZ KESMİYOR

EMNİYET HIZ KESMİYOR

07 Nisan 2014 Pazartesi 13:03
1337 Okunma
EMNİYET HIZ KESMİYOR

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü, Suç ve kabahatlerin işlenmesinin önlenmesi, silah, mühimmat, kaçak mal ve her türlü suç eşyasının ele geçirilmesi, aranan kişilerin yakalanması, meydana gelen olayların ve suçların aydınlatılması, suç işleyenlerin ve şüphelilerin yakalanmaları amacı ile 01 Mart 2014 ile 31 Mart 2014 tarihleri arasında il merkezi ve ilçelerde yapılan, Asayiş Kontrolleri ve Aramalarda, Çeşitli Suçlarda Kullanılan ve Ele Geçen Suç Aletleri, İl Genelinde Yapılan Umuma Açık Yerlerin Denetlemelerinde, ) Kabahat Nevi Suçlarla İlgili ve trafik denetlemelerinde yaptıkları çalışmalarla alakalı bir basın bildirisi yayımladı.  

  Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu basın bildirisinde 1447 kişinin Uyap sisteminden yapılan kontrolü neticesinde Bilecik’te 95, diğer illerden değişik suçlardan aranan 35 şüpheli olmak üzere toplam 130 kişinin yakalandığını belirtti.  Çeşitli suçlarda kullanılan ve ele geçirilen suç aletleri olarak Bozüyük ilçesinde bir adet tabanca, bir adet bıçak, bir adet av tüfeği, Söğüt ilçesinde bir adet tabanca, bir adet bıçak, bir adet av tüfeği, bir adet bayan çizmesi ele geçirildiği belirtildi. Bilecik’te Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şu Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde, 2 gram kubar esrar, bir gram uyuşturucu bonzai maddesi, 2 gram uyuşturucu madde, 52 adet uyuşturucu extasy hap, 3 gram plaka esrar, 6 adet sahte 100 TL, 1080 kilogram kaçak madeni yağ, İnhisar ilçesinde 5400 adet makoron ve 17 bin 380 gram kaçak tütün ele geçirildi.

İl Genelinde Yapılan Umuma Açık Yerlerin Denetlenmesinde, İl merkezinde Asayiş Şu Müdürlüğü bağlı ekiplerce 25 umuma açık işyeri denetlenmiş 12 adet İnternet kafe, 2 adet İçkili Restoran ve 2 adet Tekel Bayii denetlenmiş, herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamış, bir kafeye canlı müzik ruhsatı olmaması, fakat canlı müzik yayınlaması nedeniyle gerekli tutanak tutuldu.

Kabahat Nevi Suçlarla ilgili olarak, Emre Aykırı Davranış 3 sarhoşluktan 14, gürültü 4, rahatsız etmekten 6 olmak üzere toplam 27 kişiye 2 bin 751 TL idari para cezası uygulandı. Trafik Denetlemelerinde, alkollü araç kullanan 29 sürücüye, hız ihlali yapan 2 bin 767 sürücüye, emniyet kemeri takmayan 12 sürücüye, kırmızı ışık ihlali yapan 15 sürücüye, kasksız motosiklet kullanan 7 sürücüye, park yasağı bulunan alanlara park eden 191 sürücüye, araçlarına zamanında muayene yaptırmayan 193 sürücüye, taşıma sınırının üzerinde yolcu taşıyan 18 sürücüye, yük taşıma sınırının üzerinde yük taşıyan 4 sürücüye, diğer kural ihlalleri için 664 sürücüye toplam 3 bin 909 sürücüye 860 bin 427 TL cezai işlem uygulandı.

Son Güncelleme: 07.04.2014 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle