EMNİYET 169. YIL DÖNÜMÜ

EMNİYET 169. YIL DÖNÜMÜ

07 Nisan 2014 Pazartesi 14:53
1676 Okunma
EMNİYET 169. YIL DÖNÜMÜ
Bilecik Emniyet Müdürlüğü ekipleri, polis teşkilatının 169'uncu kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Emniyet Müdürlüğü Polis Hatıra Ormanına 150 adet fidan dikti.

Bilecik Akasya altı bölgesinde gerçekleştirilen fidan dikimine Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Mesut Çelebi, birim amirleri, polisler ve polis okulu öğrencileri katıldı. 
 

Düzenledikleri etkinlikte amaçlarının, yeşilin ve ormanın önemini hatırlatmak olduğunu belirtten Özüdoğru, Emniyet teşkilatının toplumun huzur ve güvenini sağlamasının yanı sıra çeşitli faydalı çalışmalarda yer aldığını dile getirdi. Özüdoğru, "Şimdi fidanlarını diktiğimiz bu alan, önümüzdeki yıllarda şehrimizin en güzel ve önemli yerlerinden birisi haline gelecek. Bu hafta boyunca teşkilatımızın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla sizlere de programlarımız intikal etmiştir. Yarın kurum olarak Kızılay için kan bağışı kampanyamız olacak. Çarşamba günü Polis Okulumuzun destekleriyle polis emeklilerine, şehit yakını ailelere ve gazilerimize yemek vereceğiz. Bu yemekte öğrencilerimizle emeklilerimizi yan yana getirerek, güzel bir ortam oluşturmaya çalışacağız. Yine aynı gün akşam ile yatsı namazı arasında Şerif Paşa Camisi'nde mevlidimiz var. Perşembe günü rutin 10 Nisan programımız tören alanında olacak. Akşamında ise Türk Halk ve Türk Sanat Müziği konseri eşliğinde bir kokteylimiz olacak" dedi. 
Konuşmanın ardından Özüdoğru ve beraberindekiler Polis Hatıra Ormanına 150 adet fidan dikti.
 

Son Güncelleme: 07.04.2014 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle