ELEKTRİKLER 10 SAATTİR KESİK

Bilecik’in Bozüyük ilçesinin bir kısmında, 10 saati aşkın yaşanan elektrik kesintisi vatandaşı perişan etti.

17 Aralık 2016 Cumartesi 08:53
2349 Okunma
ELEKTRİKLER 10 SAATTİR KESİK
banner15

     Bilecik’in Bozüyük ilçesinin bir kısmında, 10 saati aşkın yaşanan elektrik kesintisi vatandaşı perişan etti.  

 

 

      Edinilen bilgiye göre, ilçenin bir kısmında gece 00.00 sularında bilinmeyen bir sebepten dolayı elektrik kesintisi meydana geldi. O saatten bu yana ilçenin bir kısmında elektrik bulunmazken, hava sıcaklığının eksi 15’lere kadar düştüğü şu günlerde arızanın bir türlü giderilememesi vatandaşı çileden çıkardı.

 

 

   Özellikle ağırlıklı olarak elektrik akımının bulunmadığı Yediler Mahallesi sakinleri, elektrik olmadığı için kombilerin çalışmadığını ve ev içerisinde donma tehlikesi geçirdiklerine dikkat çekti. Mahalle sakinleri, “2016’nın bitmesine 2017’nin başlamasına sayılı günler kala, modern çağda böyle bir durumla karşılaşmamız utanç verici. Günlerdir ilgili elektrik firması bu kesintileri çok sık yapıyor. Böyle rezillik olmaz. Kesinti nedeniyle kombilerimiz haliyle çalışmıyor. 10 saati aşkın süredir evlerimizde ısınamıyoruz. Cep telefonlarımızın şarjları bitmek üzere. Tam anlamıyla Marmara, İç Anadolu ve Ege bölgelerinin bağlantı noktasında, Türkiye’nin coğrafi anlamda en önemli ve işlek yeri oldu ‘mahrumiyet bölgesi.’ Ayrıca ilgili firmaya geceden beri telefonla ulaşmaya çalışmamıza rağmen bir türlü telefonlara çıkıp vatandaşlarla muhatap olmuyorlar. Elektriklerin ne zaman geleceği ise muamma. Yetkililerden bir an önce soruna çözüm bulmasını istiyoruz” dediler.

  Öte yandan ilgili elektrik firmasını konuyla ilgili açıklama almak için defalarca aramamıza rağmen telefonları açan kimse bulunamadı.

Son Güncelleme: 17.12.2016 08:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle