EDEBALİSPOR YARIN Kİ MAÇA HAZIR

Bilecik Edebalispor futbolcuları ve teknik heyetine, Bilecikspor’un efsane amigosu 'Köfteci Şero akşam yemeği düzenledi.

03 Mayıs 2014 Cumartesi 09:39
1923 Okunma
EDEBALİSPOR YARIN Kİ MAÇA HAZIR

Bilecik Edebalispor futbolcuları ve teknik heyetine, Bilecikspor’un efsane amigosu 'Köfteci Şero akşam yemeği düzenledi.

  Yarın saat 14:00’da Edebali stadında Bozüyük Vitraspor ile Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselme maçı öncesi Bilecik Edebalispor ,Şerafettin Yılmaztürk’e ait köfteci dükkanında hem stres attılar hem de meşhur Şero’nun köftelerinin tadına baktılar.

  Yemek sonrası görüşlerini bildiren Bilecik Edebalispor Başkanı Ahmet Subaşı, Şerafettin Yılmaztürk’ün spora ve sporcuya verdiği önemin çok yüksek olduğunu belirtti. Subaşı, “İlimizin sevilen abilerinden Şerafettin abimizin dükkanında takım olarak akşam yemeği yedik. Sağolsun bizi konuk etti. Onun sayesinde güzel akşam geçirdik ve lezzetli yemeğini yedik. Pazar günün oynayacağımız önemli maç öncesi futbolcularımı ile stres attık.

 Pazar günün Allah nasip ederse BAL ligine yükselirsek Bilecik olarak büyük bir başarıya imza atmış olacağız. Pazar günü oynayacağımız müsabakaya taraftarlarımız katılımının büyük olacağını düşünüyorum. Onların bize vereceği destek ile bu maçı alıp üst lige yükselmek istiyoruz. Bu akşam ki yemeğin düzenlenmesinde bizlere destek olan Turgut  Özen abimize çok teşekkür ederim " diye belirtti.

Son Güncelleme: 03.05.2014 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle