DOLARI BOZDUR OYUNU BOZ

Bilecik’te bir kuyumcu, dolarını bozdurarak altına çeviren her müşterine yüzde 10 indirim yapıyor.

03 Aralık 2016 Cumartesi 15:47
3736 Okunma
DOLARI BOZDUR OYUNU BOZ
banner15

   Bilecik’te bir kuyumcu, dolarını bozdurarak altına çeviren her müşterine yüzde 10 indirim yapıyor.

 

 

 

 

      Bu uyarı üzerine kendisinin bir kampanya yaptığı anlatan Sünetci, "Piyasadaki kan emiciler ekonominin karışıklığını sever ve ister. 15 Temmuz’da emellerine ulaşamayan kan emiciler şimdi ekonomiden vurmaya çalışıyorlar. Cumhurbaşkanımız döviz baskısından kurtulmak için dolar bozdurup altın alın çağrısında bulundu.

 

 

      Bu sabah mağazamı açar açmaz bazı müşterilerimin dolar bozdurup altın almaya başladılar. Ben de ekonomiye ve hükümetime nasıl faydalı olabilirim diye düşündüm, aklıma böyle kampanya yapmak geldi. Dolarını bozduran herkese aldıkları 14 ayar altınlarda yüzde 10 indirim yapmaya karar verdim" dedi.

 

 

   Öte yandan müşteriler kampanyadan memnun olduklarını belirterek, Cumhurbaşkanının çağrısına millet olarak uyulmasını istedi.

Son Güncelleme: 03.12.2016 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle