DODURGA BELEDİYE BAŞKANI SELİM TUNA, BAŞARILI SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

Bilecik’in Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finallerine katılarak dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

14 Nisan 2016 Perşembe 03:56
599 Okunma
DODURGA BELEDİYE BAŞKANI SELİM TUNA, BAŞARILI SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

Bilecik’in Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finallerine katılarak dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

 

 

  Yıldızlar Anadolu Liginde başarılı sonuçlarıyla dikkat çeken ve Türkiye 3.’cüsü olmayı başaran Ceren Tuna, Yıldızlar Milli Takım Gelişim Kampına davet edildi. Düzenlenen törende konuşan Başkan Tuna, “Beldemizde faaliyet gösteren ve kısa zamanda başarı üstüne başarı getiren, beldemize büyük gurur yaşatan taekwondo öğrencilerimiz ziyarete geldiler. Öğrencilerle dersleri ve devam eden spor hayatları ile ilgili hoş sohbetlerde bulunduk. Milli Takım kampına çağrılan Ceren Tuna‘ya göstermiş olduğu başarısından dolayı hediyesini takdim ettik. Dodurgalı olarak bizlere bu gururu yaşatan başta hocalarımız Gökalp Yıldız - Hanife Ayan olmak üzere, büyük bir özveri ile çalışan sporcularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ederim. Tüm sporcularımızın başarılarının artarak devam etmesini dilerim” dedi.

 

 

  Antrenör Gökalp Yıldız ise “Burada taekwondo kurslarımızı açmamızın üzerinden henüz 2.’inci yılına bile girmeden bizlere bu gururu yaşatan kızımı gönülden tebrik eder, başarılarının katlanarak devamını dilerim. Ayrıca bu zamana kadar bizlere inanılmaz destek sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Selim Tuna’ya, Dodurgaspor Başkanımız Emir Yağız’a ve Bozüyük Halk Eğitim Müdürlüğüne sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi. 

  Ziyarette başarılı öğrenciler Başkan Selim Tuna tarafından ödüllendirildi.

Son Güncelleme: 14.04.2016 03:56
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle