DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI YAYINLARI HALKA TANITILIYOR

Bilecik'e gelen ve Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarının tanıtıldığı karavana halk büyük ilgi gösteriyor.

21 Ağustos 2015 Cuma 12:43
1392 Okunma
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI YAYINLARI HALKA TANITILIYOR
banner15

Bilecik'e gelen ve Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarının tanıtıldığı karavana halk büyük ilgi gösteriyor.

 

 

  Bilecik Cumhuriyet meydanına kurulan karavanda yayınlar halka tanıtılıyor. Kurulan karavan hakkında açıklama yapan Ankara Diyanet İşleri Başkanlığında görevli karavan sorumlusu Zübeyir Mert, kurum yayınlarını halka tanıtmak ve indirimli satmak amacıyla burada bulunduklarını belirtti.

 

 

Mert, “Tanıtım kampanyası için karavanla Eskişehir, Bilecik, Bursa ve Balıkesir illerini kapsayacak şekilde yola çıktık. Halkımıza hizmet için buradayız. Bilecik'te 2 gün duracak karavanımız. Buradan da İnegöl’e gideceğiz. Bilecik halkının da çok ilgisi var.

 

 

Özellikle sabah Kayı Boyu Camii tarafında halkımız bize çok yoğun ilgi gösterdi. Şimdi Cumhuriyet Meydanındayız ve fazla işlek olmamasına rağmen halk burada da çok ilgi gösteriyor ve gelip bütün kitaplara bakıyorlar” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 21.08.2015 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle