DİLEDİĞİN ÜRÜNÜ YÜZDE 10 İNDİRİMLİ ALABİLECEKSİN

Rumeli TV, “Biz 1’iz Beraberiz Projesini” hayata geçirdi.

12 Aralık 2014 Cuma 11:05
2463 Okunma
DİLEDİĞİN ÜRÜNÜ YÜZDE 10 İNDİRİMLİ ALABİLECEKSİN

Rumeli TV, “Biz 1’iz Beraberiz Projesini” hayata geçirdi.

 

 Ülke genelinde KOBİ’lere ve esnaflarımıza rahat nefes aldıracak olan projede tüketiciler de unutulmadı. 2015’in Ağustos ayı içerinde 10. yılını kutlayacak olan Rumeli TV,  “Biz 1’iz Beraberiz” kampanyası kapsamında KOBİ ve esnafları “Rumeli TV İş Yeri Üyeleri” olarak ekranlarından bir yıl boyunca duyuracak. Ajans ve aracının olmadığı bu kampanyanın lansmanı, Rumeli TV ekranlarında gerçekleştirildi.

 

 

 

Bu kampanya kapsamın da Rumeli TV izleyicileri, “Rumeli TV Ayrıcalıklar Kartı” ile ülkemizin herhangi bir yerinde bulunan Rumeli TV Üye İş Yerlerinden dilediği ürünü yüzde 10 indirimli alabilecek. Yetkililer, yoğun ilgi ile karşılaşan bu kampanya ile ilgili daha detaylı bilginin 0212-233-36-36 nolu telefondan alınabileceğini belirttiler.

Son Güncelleme: 12.12.2014 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle