DEVLETTEN FLAŞ HAMLE !

Son dakika haberlere göre, istihdama dönüş ve ilave istihdam desteğiyle hem işçi hem işveren nefes aldı. İstihdama dönüş ve ilave istihdam prim desteğine ilişkin merak edilenleri ise SGK yanıtladı. İşte 10 maddede merak edilenler..

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
10 Aralık 2020 Perşembe 10:54
407 Okunma
DEVLETTEN FLAŞ HAMLE !

İstihdama dönüş ve ilave istihdam desteğiyle hem işçi hem işveren nefes aldı. İstihdama dönüş ve ilave istihdam prim desteğine ilişkin merak edilenleri  ise SGK yanıtladı.

 İstihdama dönüş ve ilave istihdam desteğiyle hem işçi hem işveren nefes aldı. Her iki destak için başvurular 31 Aralık tarihine kadar sürecek. Bu tarihe kadar başvurusunu yapan alt işverenler, prim borcu olan işyerleri de ilave istihdam desteği alacak.

Destek süresi bittikten sonra da teşvikten yararlananlar için koşullu istihdam seçeneği bulunuyor. Emekli, yaşlılık aylığı dışında bağlanan diğer aylıklar ise her iki teşvikten yararlanmada engel olmayacak. İşe dönüş başvurusu en son çalışılan iş yerine yazılı veya sözlü yapılabilecek.

Son Güncelleme: 10.12.2020 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle