DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILDI

 Milletvekili Selim Yağcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı devir teslim törenine katılarak, bakanlarıla bir araya geldi.

11 Temmuz 2018 Çarşamba 10:41
204 Okunma
DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILDI

 Milletvekili Selim Yağcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı devir teslim törenine katılarak, bakanlarıla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kapsamında oluşturulan yeni kabineye göre bakanlıklar arasında devir teslim törenleri gerçekleştirilirken, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı da Maliye ve Hazine Bakanlığına getirilen Berat Albayrak ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı görevini üstlenen Fatih Dönmez’in devir teslimi törenine katıldı.

Gerçekleştirilen devir teslim töreni hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Milletvekili Selim Yağcı, “ Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı devir teslim törenine katıldık. Maliye ve Hazine Bakanlığına getirilen Berat Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı görevini hemşehrimiz, gururumuz Fatih Dönmez Bey’e devretti.

Yeni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı görevine getirilen ağabeyimiz Fatih Dönmez Bey’e yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun’’ ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 11.07.2018 11:51
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle