DENİZ BAYKAL'A SİTEM ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal nikah törenine katılmak üzere Bilecik’e geldi.

16 Ağustos 2014 Cumartesi 12:34
1693 Okunma
DENİZ BAYKAL'A SİTEM ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal nikah törenine katılmak üzere Bilecik’e geldi.

 Bilecik ziyaretinde CHP İlçe Başkanlığında partililer ile kucaklaşan Baykal'a bir vatandaş sitem etti

 

Baykal, Partinin yaşadığı süreci anlatmaya çalıştığı esnada, Baykal'a "Burada insanlar 1 şaraba satıyorlar. Benim dedemde CHP'liydi babamda CHP'liydi yaşım 66. Burada insanlar dönek,  iki yüzlü insanlar var. Burada partimizi mahvediyorlar. Ben dökmek istiyorum kendimi, burada neler var neler, bizden başka macırlardan başka CHP'li yok. Bir AKP ile baş edemediniz" diye Deniz Baykal’a çıkıştı.

 

 

  Baykal, bu sitem karşısında, "Sıcak siyasi tartışmaları yönlendirmek için burada değiliz. Buna herhangi bir şekilde ben katkı yapmak istemiyorum. Ne söylediysem ona dikkatinizi çekiyorum. CHP önemli, CHP değerli, CHP'yi ayağa kaldırmak lazım" diyerek konuşmasına devam etti.

 

Video Az Sonra İşleniyor . . .

Son Güncelleme: 16.08.2014 12:34
Anahtar Kelimeler:
DenizEttiBaykalaSitem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle