DEMİRSOY’ İNŞAAT SEKTÖRÜNDE YAŞANAN DURGUNLUĞU DEĞERLENDİRDİ

Bilecik'te yaz aylarında hızlanan inşaat sektörünü olumsuz hava şartları vurdu. Sektörde, şu sıralar durgunluk yaşanıyor.

19 Şubat 2015 Perşembe 06:41
4042 Okunma
DEMİRSOY’ İNŞAAT SEKTÖRÜNDE YAŞANAN DURGUNLUĞU DEĞERLENDİRDİ

Bilecik’te 20 yıldır faaliyet gösteren firmamızın idaresini yaklaşık beş yıl önce babamdan devraldım.

 

 

Kuruluşumuzun amacı, misyonu gereği profesyonel hizmeti, kalifiye personel ile etkin hizmet anlayışı içerisinde Avrupa standartlarına uygun kaliteyi, makul fiyatlarla müşterilerine sunmaktır.

 

 

Firma olarak teknolojik gelişimleri izleyip, bu gelişimlerden faydalanarak lider olmaya devam etmek, iletişimi ekip ruhuna dayalı, dürüst ve açılır anlaşılır hizmet vererek lider olmaya devam etmek, müşterilerimize istenilen hizmeti istenilen zamanda ve istenilen  kalitede ulaştırarak lider olmaya devam etmek.

 

İnşaat, sektöründe iz bırakabilmeyi, kurumların güven duyarak taleplerinin karşılandığı merkez olmayı ve çağın yeniliklerini sektörün gelişimiyle entegre ederek hizmet etmeyi vizyon edindik. Demirsoy Ticaret toplumların yaşam kalitesine pozitif katkıda bulunmayı ilke edinmiştir.

 

 

Kalite, Tutarlılık ve profesyonel mükemmellik Müşteri memnuniyetinin geliştirilmesi Sermayedar haklarına saygı Çalışanlarımıza saygı ve güvenliklerinin temini Çevreye saygı ve koruma vazgeçilmez prensiplerimiz arasında yer almaktadır. Demirsoy Ticaret olarak sektöründe öncü firmalar ile çalışarak halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

 

 

İşletme sahibi Gürhan Demirsoy yapmış olduğu açıklamada “ mevsim itibari ile olumsuz hava koşundan dolayı inşaat sektörü durağan halde stabil bir şekilde ilerlediğini belirtirken meslek itibari ile bu tarz olası olumsuzluklara karşın sermayenin çok önemli olduğunu belirtti. Satış mağazasında sektörün ihtiyacı olan bin 1 çeşit ürün bulundurmanın ve müşterilerin ihtiyaçlarına odaklanmak gerektiğininim altını çizen Demirsoy, son bir yıl içerisinde Bilecik ili ve çevresinde hızlanan inşaat sektörüyle beraber bu durumdan faydalanmak isteyen fırsatçıların türediğini, bu kişilerin genelde halkımızca yapsatçı olarak bilinen müteahhitlerden olduğunu, doğu illerinden gelen müteahhitlerin bu işi neredeyse mesleklerinin bir gereksinimiymiş gibi davranarak, aldıkları malzemelerim tutarını geri ödeme konusunda sıkıntı yarattıklarının altını çizdi.

 

 

Bu konu sadece benim firmamı değil ilimizde hizmet veren diğer kuruluşlarında olumsuz etkilemektedir dedi.  Demirsoy doğudan gelen yapsatçıların inşaatlarını tamamladıktan sonra ortadan kaybolduklarını belirterek çeklerinin bankalardan geri döndüğünü sırf bu tarz fırsatçı kişilerden doğan piyasada yaklaşık 300 bin tl alacağının bulunduğunu belirtti. Sadece yılın bu ilk kısmından ise avukatlarda yaklaşık 200 bin tl lik alacağının işlemde olduğunu belirtirken işte ben bu yüzden bu sektöre emek vermenin tecrübenin yanı sıra sermeyeninde çok önemli olduğunu belirtmek istiyorum.” dedi

 

Son Güncelleme: 19.02.2015 06:41
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKİnşaatDEMİRSOY
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle