DARTÇILARDAN BÜYÜK BAŞARI

Bilecik’e dart turnuvasından 5 madalya geldi.

08 Aralık 2016 Perşembe 07:37
453 Okunma
DARTÇILARDAN BÜYÜK BAŞARI

   Bilecik’e dart turnuvasından 5 madalya geldi.  

 

 

      Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Türkiye Dart Şampiyonası Şehit Demet Sezen Sıralama Turnuvası 1. Ayak maçlarında Bilecikli sporcular yaklaşık olarak 500 sporcu arasında ter dökerek çok büyük başarılara imza attı. Söz konusu turnuvada minik erkekler, yıldız erkekler, genç erkekler kategorisinde ter döken Bilecikli sporcular 5 madalya ile Bilecik’in gururu oldular.

 

 

   Büyükler kategorisinde Yunuscan Yıldırım 270 sporcu arasında Türkiye 3’üncüsü olurken, Minikler kategorisinde Alper Anıl Salon Türkiye 2’ncisi, Yıldız Erkekler Kategorisinde Onur Kuş Türkiye 3’üncüsü ve Genç Erkekler Kategorisinde Sefa Ateş Türkiye 3’üncüsü, Ahmet Besim Deveci Türkiye 2’ncisi oldu. 

 

 

   Başarılı sporcuları ve antrenörlerini makamında kabul eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ‘‘Dartçılarımız Şampiyonluğa doymuyor gittikleri her turnuvada ilimizi en güzel şekilde temsil ederek yüzümüzü güldürmeye devam ediyorlar. İlimiz bugüne kadar çok başarılı sporcular yetiştirdi, yetiştirmeye de tüm hızıyla devam ediyor. Sporcularımızla gurur duyuyorum ve başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Bu başarılarda büyük emekleri olan antrenörlerimiz Özlem Torunlar ve Aydan Yavuz’ u da tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

Son Güncelleme: 08.12.2016 07:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle