ÇOK İSTEK ALAN HABER 'KOPYA ÇEKEN BAŞKAN'

ÇOK İSTEK ALAN HABER 'KOPYA ÇEKEN BAŞKAN'

04 Nisan 2014 Cuma 12:03
2240 Okunma
ÇOK İSTEK ALAN HABER 'KOPYA ÇEKEN BAŞKAN'

Yerel Seçimler bitti fakat konuşulanlar, olanlar, yaşananlar Bilecik halkının hafızalarında kaldı. Buna en iyi örnek olarak gösterebileceğimiz sanırım Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Dr. Sungur Turan olur.

Yapılan her konuşmada, mitingde eline aldığı ufak kağıt parçalarından kopya çekerek konuşmasını tamamlamaya çalışan Turan, sanırım Bilecik halkının hafızlarında kopyacı başkan olarak kalacak.

Bunları her konuşmada, her mitingde yapan Turan'ın akılda kalan konuşmalarına örnek göstericek olursak Haluk Levent konseri ve seçime 1 gün kala Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhuriyet Meydanında yaptığı mitingde öne çıkmıştır. Kılıçdaroğlu konuşmasının ardından Turan'ı kürsüye çağırarak konuşma yapmasını istemiştir. Fakat Turan yine aynı şekilde Genel Başkanın yanında da eline aldığı ufak kağıt parçasından kopya çekerek 3-4 cümle söylemesi seçimin en sempatik görüntülerinden biri olarak öne çıkmıştır. 

 

Son Güncelleme: 04.04.2014 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle