CHP NE YAPMALI

CHP NE YAPMALI

02 Nisan 2014 Çarşamba 13:53
1408 Okunma
CHP NE YAPMALI

Bilecik’te Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ne yapmalı ?

Seçin sonuçlarına bakacak olursak 2004’den bu yana CHP devamlı kan kaybetmekte. İster İl Genel Meclisi olsun ister Belediye Meclisi olsun ister Belediye Başkanlığı olsun, devamlı hezimete uğramakta.

Bu kadar mitingler yapıldı, yürüyüşler yapıldı, son gün Kemal Kılıçdaroğu geldi fakat Bilecik’te CHP bir türlü sandığa oylarını yansıtamadı. Şahsi beklentim böylesi bir yenilgiden sonra CHP il yönetimi ve ilçe yönetimi çıkıp yenilgiyi kabul etmeleri ve yeni yetişecek gençlerin ve adayların önünü açmak için istifa etmeleridir. Yönetimin yanlış tutum içerisinde olduğunu söylemek isterim.

Gelelim manşette kullandığımız CHP ne yapmalı ya. Bilecik bir zamanlar CHP’nin kalesi olarak anılan iller arasında anılırdı. CHP yönetimi kendisini kaf dağında görmekten vaz geçmeli. CHP yönetimi dargınları, küskünleri tekrar kazanmalı. CHP yönetimi esnafın ve halkın kapısını sadece seçim günleri hatırlamamalı. Her kesimi her zaman kucaklamalı, hor görmemeli. Örnekleri çoğaltabiliriz.

Önümüzde iki şık var.

 

CHP il ve ilçe yönetimi istifa etmezler ise ya bunları yapacak, tekrar partiyi canlandıracak, ya da istifa edip partinin önünü açacak. Yoksa bundan sonraki seçimlerde 3’üncü parti değil, 5’inci parti olma yolunda olurlar. GÖNLÜM İKİNCİ ŞIKTAN YANA..

Son Güncelleme: 02.04.2014 13:53
Anahtar Kelimeler:
FısıltıChp Ne Yapmalı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle