CHP ATATÜRK'Ü ANDI

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bilecik İl Teşkilatı tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı düzenlendi.

11 Kasım 2016 Cuma 13:15
628 Okunma
CHP ATATÜRK'Ü ANDI

       Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bilecik İl Teşkilatı tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı düzenlendi.  

 

 

        CHP Bilecik İl Başkanlığı binasında dün gece düzenlenen programda katılan partililer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 78'inci yıl dönümünde andı. Gerçekleştirilen programda CHP Bilecik Kadın Kolları ve CHP Bilecik Gençlik Kolları hazırladıkları oratoryo gösterisi ile duygu dolu anlar yaşattılar.

 

 

      Oratoryo gösterisinin ardından Atatürk’ün sevdiği türkülerin söylenmesiyle devam eden programda Selin adlı kız çocuğu okuduğu şiir ile herkesi kendine hayran bıraktı. Parti binasına Atatürk Köşesi hazırlayan partililer, Atatürk’ün kitapları, resimleri ve öğütleri ile Atatürk’ü anmaktan çok Atatürk’ü anladı.

 

 

  Öte yandan düzenlenen programa CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, CHP Gençlik Kolları Başkanı Deniz Esentürk ve partililer katıldı.

Son Güncelleme: 11.11.2016 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle