ÇAMLICA ÖĞRENCİ YURDU KERMES AÇILIŞI DÜZENLEDİ

Özel Çamlıca Öğrenci Yurdu’nun düzenlemiş olduğu kermes dualar eşliğinde açıldı.

12 Mayıs 2014 Pazartesi 08:35
2883 Okunma
ÇAMLICA ÖĞRENCİ YURDU KERMES AÇILIŞI DÜZENLEDİ
banner15

Özel Çamlıca Öğrenci Yurdu’nun düzenlemiş olduğu kermes dualar eşliğinde açıldı.

 Bugün saat 10:00’da Bilecik Kültür Sitende düzenlenen açılış törenine, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Kandil, Bilecik Belediye Meclis Üyeleri, Dernek Yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kermesin açılışı öncesi bir konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Çamlıca öğrenci yurdunun kurulduğu günden itibaren, gençlerimizi geleceğe hazırlama Bilecik’te bir misyon sahibi olduğunu belirtti. Yağcı, Gençlerimiz ve çocuklarımızın manevi ve milli duygularla yetiştirme noktasında elinden gelen tüm gayreti göstermekte hem ilimizde hem de ülkemizde önemli bir yeri kapsıyor. Bu kermeste de hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 Konuşmanın ardından Özel Çamlıca Öğrenci Yurdu Müdürü Nevzat Çelik, açmış olduğumuz kermes in Cumartesi gününe kadar Kültür Sitesinde halka açık olacağını belirtti. Çelik, “ Çamlıca öğrenci yurdunda barınan öğrenciler yararına bu kermesi düzenleniyoruz. Yurtta ortaokula, liseye giden öğrencilerimiz ve barınmaya muhtaç kişiler için onların yararına düzenleniyor. Vatandaşlarımızın ilgisini alakasını ve yardımlarını bekliyoruz. Yurdumuz Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde, 70 tane öğrencimiz var. Osman Gazi İlim ve Kültür Derneği kurduk. Yeni Vali Konağının orada inşaatı başlamış bulunmakta. Buradan elde ettiğimiz gelirler hem öğrencilerimize hem de derneğimizin yararına olacaktır “ dedi.

 

 

Konuşmaların ardından yapılan dua ardından kermes açılarak gerçekleştirildi. Kermesi açılışından sonra katılımcılara pilav ikramı yapıldı. Bilecik Kültür Sitesinde 6 gün boyunca kermesin açık duracağı bildirildi.

 

 

Son Güncelleme: 12.05.2014 08:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle