BUNA BİR ÇÖZÜM BULUNSUN

Bilecik'te Kültür Sitesi bahçesini otopark gibi kullanan sürücülerin, diğer sürücülerin çıkışları engelleyecek şekilde park etmeleri sürücülere zor anlar yaşatıyor.  

06 Kasım 2019 Çarşamba 12:29
1160 Okunma
BUNA BİR ÇÖZÜM BULUNSUN

Bilecik'te Kültür Sitesi bahçesini otopark gibi kullanan sürücülerin, diğer sürücülerin çıkışları engelleyecek şekilde park etmeleri sürücülere zor anlar yaşatıyor.  


  Bilecik merkez Gazipaşa Mahallesi Kurtul Sokak üzerinde yer alan, içerisindeki düğün salonu ile Zabıta Müdürlüğünün barındıran Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi Bahçesi düzenli şekilde park eden araçların önlerine park eden duyarsız sürücüler, diğer sürücülere zor anlar yaşatıyor. Bu durum karşısında park ettikleri yerden çıkamayan sürücüler dakikalarca diğer sürücüleri beklerken, çileden çıkıyorlar. Bu durum karşısında Kültür Sitesi'nde görevlilerden yardım isteyen vatandaşlar, bu duruma bir an önce çözüm bulunması istediler.


  Öte yandan daha önce site girişince açılır kapanır sistem olurken, site içine sadece belediye görevlileri park edebiliyordu. Sitem bozulunca site bahçesi otopark alanına döndü.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2019-11-06 13:28:50

1 lira paravermenin derdine oraya çekiyorlar ayıp orası bi kuruma ait utanın

Avatar
Misafir 2019-11-06 17:08:11

Çözüm belli vatandaşın ödediği vergiler ile yapılan şehiriçi asfalt yol dan park parası almaya son vermelidir.Bilecik belediyesi rantın yanında değil vatandaş in yanında olduğunu göstermelidir.Hoş buda zor yaa belediye yi seçim den sonra görmüş tük vatandaşın yanında olduğunu ekmeğe ve şehir içi ulaşıma yaptığı zamlardan

Avatar
Misafir diyelim 2019-11-06 21:45:23

Oraya arabalarını bırakanlar belediye çalışanları veya belediye çalışanlarının tanıdığı olmasın

Misafir Avatar
asd 2019-11-06 23:23:44 @Misafir diyelim

biri ikisi hepsi değil ya

Beğenmedim! (0)
Avatar
bılbıl 2019-11-06 16:07:43

alıp aracları ordan cekıcı ıle kaldıracaksın adamın hastası olsa acıl cıkması gerekse nasıl cıkacak ben bu kadar langaroz bır vatandas toplulugu gormedım ama ınsanlarda suc degıl suc kanun yapıcılarda , kanun var ama yaptırım yok

Avatar
Veli veli 2019-11-06 22:46:57

Onnarınsuçudeyilbubuayıpyoldanotaparkparasıalandarancılarda

banner22

resim yükleresim yükle