BU PROJE SAYESİNDE 1 MİLYON TL DEĞERİNDEKİ İŞ GÜCÜNÜ ÜCRETSİZ ALDILAR

Bilecik’in Osmaneli ilçe Belediyesi tarafından hazırlanan 3 adet “Toplum Yararına Çalışma Projesi” onaylanarak yürürlüğe girdi.

12 Şubat 2015 Perşembe 09:50
1788 Okunma
BU PROJE SAYESİNDE 1 MİLYON TL DEĞERİNDEKİ İŞ GÜCÜNÜ ÜCRETSİZ ALDILAR

Bilecik’in Osmaneli ilçe Belediyesi tarafından hazırlanan 3 adet “Toplum Yararına Çalışma Projesi”  onaylanarak yürürlüğe girdi. 

 

  Projeler hakkında bilgi veren Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik İş Kurumu (İŞKUR) ortaklığında, ilçelerinin yararına belirli bir süre kapsamında işçiler alındığı belirtti. Şahin,“Osmaneli Belediyemizce hazırlanan 3 projemiz “Toplum Yararına Çalışma Projesi” kapsamında onaylanarak yürürlüğe girdi. 9 kişi daha önce çevre temizliği kapsamında belediyemizde çalıştırılmaya başlanmıştı.

 

 

9 Şubat 2015 tarihinden itibaren “Toplum Yararına Çalışma Projesi” kapsamında 49 kişi daha çalışmaya başladı. Toplam 58 kişiden oluşan ve tüm maliyetleri İŞKUR tarafından karşılanan bu projemiz ile istihdama katkı sağladık. Diğer taraftan da eski evlerin restorasyonu ve turizm projesi için 20 kişi, çevre düzenlemesi ve park düzenlemesi projesi için 15 kişi, 20 bin adet ağaç dikimi ve bakımı projesi için 14 kişi, çevre temizliği projesi için 9 kişi olmak üzere 58 kişi Osmaneli’ye değer katacak projelerle bizlerle birlikte olacak.

 

  BELEDİYE BU PROJELERE 1 MİLYON TL İŞ GÜCÜNÜ ÜCRETSİZ OLARAK KULLANACAK

 

 Osmaneli Belediye olarak bu projelere 1 milyon TL civarındaki bir maliyeti olacak iş gücünü ücretsiz olarak kullanma olanağının sağlandığını belirten Şahin, “Projenin süresi ilk etapta Haziran 2015 ayına kadar, sonrası bu süre dokuz aya uzatılacak. İş bitiminde bu projede görev alan çalışanlar tecrübe kazanmış olacak ve başka şirketlerde işe yerleştirilecek. Bu çalışanların iş bitiminde belediyemizde kalmaları söz konusu değildir. Belediyemiz yaptığı projelerle Osmaneli ye değer katmaya ve hedeflediğimiz " Sanayileşmiş tarih ve kültür kenti Osmaneli " hedefine ulaşmada bizlere büyük katkı sağlamaya devam ediyor. Bu projelerin hazırlanmasında emeği geçen tüm yöneticilerimize, İŞKUR Müdürümüz Ayhan Tozan’a, eski İl Başkanımız Ramazan Kurtulmuş’a, Milletvekilimiz Dr. Fahrettin Poyraz’a sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

  Ayrıca, Şahin, proje üretmede kendileri destek olan İstanbul Üniversite Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı ve Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır’a teşekkür ettiğini belirtti.

Son Güncelleme: 12.02.2015 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle