BU ÇAĞRIYA KULAK VERİN

Bilecik Belediyeler Birliği ve Bayırköy Belde Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Yaman, korona virüsle mücadele kapsamında aşısını olurken, vatandaşlara da aşı olmaları yönünde çağrı yaptı.

18 Mart 2021 Perşembe 13:18
285 Okunma
BU ÇAĞRIYA KULAK VERİN
banner15

Bilecik Belediyeler Birliği ve Bayırköy Belde Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Yaman, korona virüsle mücadele kapsamında aşısını olurken, vatandaşlara da aşı olmaları yönünde çağrı yaptı.


Başkan Yaman, Bayırköy Aile Sağlık Merkezi'nde korona virüsle mücadele kapsamında ilk doz aşını oldu. Aşı sonrası vatandaşlar aşı olmaları yönünde çağrıda bulunan Başkan Yaman, "Bugün sıramız geldiğinden dolayı Bayırköy Aile Sağlık Merkezine giderek Covit-19 için aşımızı olduk. Sırası gelen vatandaşlarımızın da aşılarını yaptırırlarsa bu salgınla mücadele edebiliriz. İnşallah bu şekilde aşı maske, mesafe ve temizlikle bu illet hastalıktan kurtulacağımıza yürekten inanıyorum. Bu vesileyle bu süreçte kendi hayatlarını hiçe sayarak canla başla mücadelelerini sürdüren tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle