BOZÜYÜKLÜ YARDIM SEVENLER İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

 Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Yardım Sevenler Derneği tarafından iftar programı düzenlendi.  

23 Mayıs 2018 Çarşamba 15:50
275 Okunma
BOZÜYÜKLÜ YARDIM SEVENLER İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
banner15

 Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Yardım Sevenler Derneği tarafından iftar programı düzenlendi.  



  İftar programına Kaymakam Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Bkm. Yzb. Murat Günhan, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Jandarma komutanı Binbaşı Süleyman Can, Emniyet Müdürü Hakkı Güner, dernek üyeleri ve davetliler katıldı. İftar öncesinde masaları tek tek dolaşarak tüm davetlilerle görüşen Başkan Bakıcı hayırlı iftar temennisinde bulundu.


  İftar yemeğinin ardından konuşan Dernek Başkanı Nermin Nalbantoğlu; 1940 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulan ve 90 yıllık bir geçmişi olan Yardım Sevenler Derneği ve  faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Konuşmasının devamında “Müslüman Müslümana her zaman yardım ediyor. Bizi Türk toplumu olarak yaşadığımız ekonomik krizlere rağmen ayakta tutan yardımlaşmamız dayanışmamızdır” dedi.


  Nalbantoğlu, kendilerine her zaman destek veren Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya ve tüm yardım sevenlere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle