BOZÜYÜK SPOR LİG'DEN ÇEKİLDİ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor, maddi sıkıntı sorununu çözemediğinden lige katılmama kararı aldı.

29 Ocak 2014 Çarşamba 15:52
1245 Okunma
BOZÜYÜK SPOR LİG'DEN ÇEKİLDİ

Kulüp Başkanı Cengiz Özkan yaşanan maddi sıkıntıların kulübü çıkmaza süreklediğini ve bu nedenle de lige katılmama kararı almak zorunda kaldıklarını söyledi. Görüşmelerini aldığımız Başkan Cengiz Özkan, basına verdmiş olduğu demeçlerde çarşamba gününe kadar Bilecik ve Bozüyük Siyasilerden, İş adamlarından yardım istediklerini ancak beklenen yardımın gelmemesi sonucu Ligden çekilme kararı aldığını belirtti.

 Özkan, "Gelinen noktada takımın, 3. lige, oradan da Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) düşmesi kesinleşmiştir. O yüzden, yönetim olarak Göztepe A Ş. , Yeni Malatya gibi yeni bir isimle, tüm borçlardan arınmış olarak tekrar profesyonel ligleri kovalamak olacaktır. Bozüyük halkını ve Bozüyükspor sevenlerini üzdüysek, haklarını helal etsinler. Bozüyük ismini 2-3 yıl profesyonel ligde göremeyecekler. Özellikle bizim dönemimizde forma giyen geçen yıl ve bu yılki futbolcu, teknik heyet de haklarını helal etsin. Kulübümüz için çok fedakarlık yapmışlardır. Keşke, süreç böyle gelişmese ve alacaklarını verip helalleşseydik" dedi.

Son Güncelleme: 29.01.2014 15:52
Anahtar Kelimeler:
BozuyuksporLigden çekildi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle