BÖYLE YARIŞMA GÖRÜLMEDİ !

Bilecik'te düzenlenen Kalem Böreği Sarma Yarışmasında 10 dakika içinde 64 böreği saran bayan birinci oldu.

26 Ekim 2017 Perşembe 11:49
2010 Okunma
BÖYLE  YARIŞMA GÖRÜLMEDİ !

  Bilecik'te düzenlenen Kalem Böreği Sarma Yarışmasında 10 dakika içinde 64 böreği saran bayan birinci oldu. 

 

 

  Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde Gölpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği tarafından organize edilen yarışmada 12 bayan arasında büyük çekişme yaşandı. Sarma yarışmasında 10 dakika içinde 64 sigara böreği saran Güher Karakiprik birinci oldu ve 1 gram altınla ödüllendirildi.

 

 

  Yapılan yarışma hakkında açıklama yapan Gölpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Murat Arıcan, okullarının tanıtılması amacıyla böyle bir yarışmayı düzenleme kararı aldıklarını belirtti. Arıcan, "Okul Aile Birliğimiz ile birlikte halkımızın okulumuzu tanınması amacıyla Gölpazarı Belediyesi aracıyla yarışmayı anons ettirdik.

 

 

 Yarışmaya 12 ev hanımı başvuru yaptı. Herkese masa ve malzemeleri verildi. Verilen 10 dakikalık sürede en çok böreği Güver Karakiprik hanımefendi sardı.

 

 

 Süresi içinde 64 kalem böreği sararak birinci olan Güver Karakiprik'a 1 gram altın hediye ettik. Diğer arkadaşlara da teşekkür ettik yarışmaya katılımlarından dolayı. Okulumuzun tanıtımı amacıyla bu tür yarışmalar düzenlenmeye devam edilecektir. Aynı zamanda Gölpazarı'nın da güzel bir tanıtımı oldu" dedi.

 

Son Güncelleme: 26.10.2017 11:49
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle