BÖYLE MUHTAR ADAYI GÖRÜLMEDİ !

Bilecik merkez Çukurören köyünün muhtar adayı Muhittin Dündar, seçildiği takdirde muhtarlık maaşı almayıp köy için harcayacağı sözünü verdi.

19 Mart 2019 Salı 12:17
1715 Okunma
BÖYLE MUHTAR ADAYI GÖRÜLMEDİ !
banner15
banner18

Bilecik merkez Çukurören köyünün muhtar adayı Muhittin Dündar, seçildiği takdirde muhtarlık maaşı almayıp köy için harcayacağı sözünü verdi.


  31 Mart günü yapılacak olan mahalli idareler seçimi öncesi birçok muhtar adayının alacağı maaş için aday olduğu tartışmaları yaşanırken, Bilecik'te bir muhtar adayı seçildiği takdirde maaşı almayacağını açıkladı. Bilecik'e merkeze 9 kilometre uzaklıkla olan Çukurören köyünde muhtar adaylığı açıklayan Muhittin Dündar, seçildiği taktirde maaş almayacağı söyledi. Dündar, "Muhtarlık maaşımı köyümüzün giderlerine kullanacağım, sulardan para almayacağım. Suyun başını çevre temizliğini ve uygun depo yapılıp dinlenmiş temiz suyu ana depoya verilecek su sıkıntısı olmaması için bir boru daha yaptıracağım. Köyün umumi yerleri, sebze halı, köy kahvesi, düğün salonu ve caminin etrafı devamlı temizlenecek. Mahalle arası yangın vanaları devamlı çalışır halde olacak ve yangın hortumu alacağım" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DOĞRUCU DAVUT 2019-03-19 15:34:01

SU PARASI ALMADAN NASIL MUHTARLIK YAPACAKMIŞ...BU ARKADAŞ MUHTAR MAAŞI ALMAYACAKMIŞ..DEMEK Kİ KÖYDEN DIŞARIYA ÇIKMADAN MUHTARLIK YAPACAK SORUNLARI ÇÖZECEK..

Avatar
Çukurörenli 2019-03-20 08:59:36

Arkadaşım yüz yıllardır bu köyde su bedava. Hatta eski muhtar taş ocaklarına ve çimento fabrikalarına satıyor. O kadar bol yani. Bu arkadaş pırıl pırıl bir insan yıllardır tanırım

Avatar
köylüm 2019-03-20 14:51:27

o kadar su bolki bu köyde şu anki muhtar şadırvandan tanker ile alıp taş ocaklarına satmaktadır.

Avatar
Çukurörenli 2019-03-20 21:11:18

Arkadaşım su bol dogru sen bedava yapıcam diyon yap ama cezayı cekeceksen yap geriye dönük devlet alıcak sen bunu karşılayabilecenmi yada köydeki aldan alabilecenmi konuşuyon okadar savsin yani sen orası biz demizlicem yapıcam onu gecicen sen köyü rezilemişin resmen sen sana gaz veren ler cıksın buraya tamamı sanada muhtarlık yaptıracaklarmı bakam onlar gözünü ac ......

banner22

resim yükleresim yükleResimLink - Resim Yükleresim yükle

resim yükleresim yükleresim yükle