BİRKAÇ EVİN ÖDEMEDİĞİ AİDATLAR YÜZÜNDEN 144 HANENİN DOĞALGAZI KESİLDİ

Bilecik’te Sosyal Konut Projesi kapsamında yapılan konutlarda doğalgaz sıkıntısı hala devam ederken, site oturanları kendi yönetimlerini kurdular.

11 Kasım 2015 Çarşamba 09:56
2567 Okunma
BİRKAÇ EVİN ÖDEMEDİĞİ AİDATLAR YÜZÜNDEN 144 HANENİN DOĞALGAZI KESİLDİ

  Bilecik’te Sosyal Konut Projesi kapsamında yapılan konutlarda doğalgaz sıkıntısı hala devam ederken, site oturanları kendi yönetimlerini kurdular. 

  Proje kapsamında 8 blokta 144 hane olarak yaptırılarak ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara tahsis edilen evlerde ısınma sorunu yaşanıyor. Bloklarda merkezi sistem olması dolayısıyla birkaç ailenin ısınma aidatını geçen kış ödememesinden dolayı kesilen doğalgaz bu sene açılamayınca, vatandaşlar evlerinde elektrikli cihazlarla ısınmaya başladılar. İddialara göre, Bilecik Valiliği Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından 8 blokun apartman elektriği, çevre düzenlenmesi, aidat ödenmesinin verildiği şirketin yaşanan sıkıntılarla ilgilenmemesi, 144 hane kendi site yönetimini kurmasına neden oldu.

 

 

  “2 SENEDİR BOŞUNA PARA ÖDEDİK”

 

  Sosyal Konut Projesi kapsamında yapılan konutlarda oturan Mücahit Gelişken, 2 sene önce görevlendirilen şirketin 8 blokun aidatlarını, çevre düzenlemelerini, temizliğine kadar birçok şeyden sorumlu tutulduğunu belirtti. Gelişken, “Ama bu şirket hiçbir şey yapmadı ve 2 yıl boyunca 80 bin liradan fazla para uçup gitti.

 

 

 Şimdi ortada hiçbir şey yok. Apartmanlarımızda doğalgazımız çalışmıyor. Kışın ortasında geçen sene ocak ve şubat aylarında doğalgazımız kesildi. Şimdi de ne zaman açılacağı belli değil. 3-5 kişinin vurdumduymazlığı 144 kişi çekiyor. Buna bir çözüm arıyoruz. 2 senedir bizim aidatlarımızı toplayan o şirketi kovduk. 8 blokta oturan arkadaşlardan bazıları site yönetim işi için aday oldular. Bizim tek isteğimiz yetkililerin bu doğalgaz sorununa bir çözüm bulması. Isınma, çevre düzenlenmesi, her taraf çöp pislik sorunlarımız büyük. Burası mesela sosyal tesis ve pislik içinde. İki senedir ödediğimiz paralardan hiçbir haber yok” dedi.

 

 

 

  Yapılan seçimlerde Mahmut İçli 50 oy alarak 8 bloğun yönetici olurken, vatandaşlar ise, sorunlarının giderilmesi için temenni ettiler.

Son Güncelleme: 11.11.2015 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle