BİR YIL ARADAN SONRA YENİDEN BAŞLIYOR

Tren seferleri bir yıl aradan sonra 20 Mart Cumartesi günü yeniden başlayacak.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Mart 2021 Cuma 11:46
831 Okunma
BİR YIL ARADAN SONRA YENİDEN BAŞLIYOR

Tren seferleri bir yıl aradan sonra 20 Mart Cumartesi günü yeniden başlayacak.


Korona virüs salgını dolayısıyla geçtiğimiz yıl Mart ayında sonlandırılan tren seferleri, yarın yeniden başlayacak. TCDD tarafından açıklamada, "Yakın - Orta mesafedeki şehirlerarasında Korona virüs salgını nedeniyle ara verilen bölgesel tren seferleri 20 Mart tarihinden itibaren hizmet vermeye başlıyor. TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından işletilen bölgesel trenlerde yolcuların güvenle, sağlıkla yolculuk etmeleri amacıyla her türlü tedbir alındı. Bölgesel trenlerde seyahat edecek yolcuların HES kodunu ibraz etmeleri gerekiyor. Trenler sefer öncesinde dezenfekte edilerek halkımızın hizmetine sunuluyor. Tüm hatlarda olduğu gibi bölgesel trenlerde de yolcuların sosyal mesafeyi koruması, el hijyenine dikkat etmesi virüsün yayılmasının önüne geçiyor. Ankara-İstanbul-Ankara arasında günde 8 olan YHT sefer sayısı ise 22 Mart'tan itibaren 10‘a çıkarıldı. Ankara’dan saat 12.00, Söğütlüçeşme’den saat 12.20’de hareket edecek yüksek hızlı trenler Eryaman, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit, Gebze, Pendik ve Bostancı istasyonlarından yolcu alacak" ifadelerine yer verildi.





Açıklamaya göre başlayacak olan bölgesel tren seferleri ise şu şekilde; "Kapıkule-Halkalı, Adapazarı-Pendik, Ankara-Polatlı, Zonguldak-Karabük, Basmane’den Ödemiş, Denizli, Aydın, Uşak, Alaşehir ve Tire’ye, Aydın- Denizli-Söke, Manisa-Alaşehir, Eskişehir-Afyonkarahisar, Eskişehir-Kütahya, Mersin-Adana,

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle