BİLECİK'TEKİ FECİ KAZADA HAYATINI KAYBEDENLER TOPRAĞA VERİLDİ

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde dün iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2 kişi toprağa verildi.

04 Temmuz 2016 Pazartesi 14:11
5664 Okunma
BİLECİK'TEKİ FECİ KAZADA HAYATINI KAYBEDENLER TOPRAĞA VERİLDİ
   Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde dün iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2 kişi toprağa verildi.
 
 
  Dün, Adapazarı'nda akrabalarının cenazesine katılan ve daha sonra yola çıkarak memleketleri Gölpazarı'na dönen aile, Bilecik-Gölpazarı karayolunun 12'nci kilometresi Dikenli Boğaz mevki Küçüksusuz köyü yol ayrımında karşı yönden gelen otomobille çarpışarak kaza geçirmişti.
 
 
    Kazada hayatını kaybeden iki kişiden Gölpazarı Kuşçaören Köyü Muhtarı Burhanettin Şahin (69), köyünde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından  köy mezarlığında defnedildi.
 
 
4 AYLIK BEBEK YETİM  KALDI
 
   Aynı kazada hayatını kaybeden 2 yıllık evli ve bu evlilikten 4 aylık bir çocuğu bulunan fayans ustası Mustafa Çivi (31) ise, sevdiklerinin gözyaşları arasında Gölpazarı Çarşı Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gölpazarı Orta Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
 
 
 Ayrıca, kazada yaralanan 11 kişinin ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
 
 
  ÖLÜM HABERİ YAPILDI
 
    Öte yandan, Mustafa Çivi'nin Gölpazarı İHA muhari Arslan Altındiş'e sürekli takılarak "Abi ne zaman benim haberimi yapacaksın" dediği öğrenilirken, aynı muhabir Çivi'nin ölüm haberini yaptı.

Son Güncelleme: 04.07.2016 14:11
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKazaGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle