BİLECİK'TE SAAT 9'U 5 GEÇE HAYAT DURDU

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79'uncu yıl dönümünde Bilecik'te de yapılan tören ile anıldı.

10 Kasım 2017 Cuma 08:58
651 Okunma
BİLECİK'TE SAAT 9'U 5 GEÇE HAYAT DURDU
banner15

  Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79'uncu yıl dönümünde Bilecik'te de yapılan tören ile anıldı. 

 

 

  Cumhuriyet Meydanındaki gerçekleşen anma programına Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

 

 

  Program ilk olarak Cumhuriyet Meydanı'nda ki Atatürk Anıtı’na Bilecik Valiliği, Bilecik Belediye Başkanlığı, siyasi parti temsilcilerinin ve derneklerin çelenk sunulması ile başladı.

 

 

 Konulan çelenklerin ardından saat 09.05’de çalınan siren ve 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı bandosu eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı söylendi. İstiklal Marşının söylenmesinin ardından Cumhuriyet Meydanı’ndaki program sona erdi.

 

 

  Cumhuriyet Meydanı'ndaki tören sonrası protokol üyeleri, saat 10:00’da Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılacak anma programına katılacak.

 

Son Güncelleme: 10.11.2017 08:58
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle