BİLECİK'TE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ ÖLDÜ

BİLECİK'TE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ ÖLDÜ

24 Şubat 2014 Pazartesi 11:30
3985 Okunma
BİLECİK'TE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ ÖLDÜ

Bilecik Gülümbe rampalarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü.

Edinilen bilgiye göre Bilecik Vezirhan arasında bulunan Gülümbe rampalarından, Vezirhan istikametine ilerlemekte olan 41 RF 204 plakalı tır şoförü N.Öztürk (1988) yerlerin ıslak olması nedeniyle tırın dorsesini kaydırmaya başladı. O esnada, Vezirhan’da bulunan Marmara Kağıt fabrikasına yemek bırakıp Bilecik istikametine ilerlemekte olan 11 EA 883 plakalı minübüs şoförü H.Bayraklı (1977) tırın dorsesine çarptı. Çarpmanın etkisi ile aracın içerisinde sıkışan H.Bayraklı olay yerinde can verdi. Olay yerine gelen Sivil Savunma ekipleri minübüsün içerisinde sıkışan H.Bayraklı'yı güçlükle çıkarttılar.

Tır şoförü ise çarpmanın etkisi ile yoldan çıkarak patika alanda bulunan çukur alana düşerek durabildi. Tır şoförü kazayı yara almadan atlattı. Tır şoförü N.Öztürk’ün kullandığı tırın tagoğraf makinasının çalışmadığı Emniyet Ekiplerince belirlendi.

 

Olay yerine gelen Savcı’nın incelemelerinden sonra, H.Bayraklı cenaze aracı ile Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

 

Son Güncelleme: 24.02.2014 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle