BİLECİK'TE KANLI GECE 3 YARALI

Bilecik merkez Küplü köyünde yaşanan kavga ardından 3 kişi bıçakla yaralandı, 1 kişi darp edildi.

13 Haziran 2014 Cuma 05:29
4413 Okunma
BİLECİK'TE KANLI GECE 3 YARALI

Bilecik merkez Küplü köyünde yaşanan kavga ardından 3 kişi bıçakla yaralandı, 1 kişi darp edildi.

 Edinilen bilgiye göre, Küplü köyünde nedeni bilinmeyen bir tartışma sonucu 3 kişi bıçak darbesiyle yaralanırken, 1 kişi sopa ile darp edildi. Küplü köyünde gece yarısı saat 23:30’da evinin önünde arabada oturan, M. K. kızı B. K. arkadaşları A. Ç.(31), Y. S. (18), S. A. (30) ile R. K. (55) arasında nedeni belirlenmeyen bir sebepten dolayı tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma kavgaya dönüşmesi sonucu, R. K. yanında bulunan bıçak ile A. Ç. , Y. S. ve B. K. bıçakladıktan sonra, S. A. ’yı sopa ile darp etti.

 

 

 Olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansı yaralıları Bilecik Devlet Hastanesi kaldırdı. Yaralılardan B.  K. ve S. A. yapılan tedavi sonucu taburcu edilirken, diğer yaralılar A. Ç. ve Y. S.  hayatı tehlikeleri devam ediyor.

 

Olay yerinden kaçan şüpheli R. K. bugün Merkez Jandarma Komutanlığına teslim oldu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Son Güncelleme: 13.06.2014 05:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle