BİLECİK’TE İLK ÖZEL ANAOKULU AÇILDI

Bilecik’e açılan Özel Bilecik Yıldızları Anaokulu, Bilecik’in ilk ve tek özel anaokulu olarak tarihe geçti.

17 Eylül 2015 Perşembe 11:06
1862 Okunma
BİLECİK’TE İLK ÖZEL ANAOKULU AÇILDI

Bilecik’e açılan Özel Bilecik Yıldızları Anaokulu, Bilecik’in ilk ve tek özel anaokulu olarak tarihe geçti.  

 

 

  Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesine açılan özel anaokulu açılışına, Bilecik Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ak Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, kurum müdürleri, banka müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Kesilecek kurdele öncesi konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, geleceğin teminatı çocukların canları, geleceği, geleceğe en iyi bir şekilde hazırlanması, yetiştirilmesinin kendilerine büyük görevler düştüğünü söyledi. Günümüzde çok değişken bir yapıya sahip çocukların gelişen dünyaya her anlamda hazır olmaları son derece önemli olduğunu ifade eden Yağcı sözlerine şöyle devam etti:

 

 

  “Bu okulların devlet kurumlarının eliyle yapıldığı gibi böyle özel girişimcilerimizin eliyle de bu tür yatırımların yapılması gücümüze güç katıyor. Geleceğe inancımızı daha da arttırıyor. Böyle girişimci kardeşlerimizin eğitim noktasında, böyle bir yatırım yapmaları her türlü takdirin üzerinde. Özellikle böyle gelişmekte olan mahallelerimize de bu yatırımların yapılması şehrimizin gelişimi noktasında son derece önemlidir. Ben açılacak bu işletmenin, bu eğitim kurumunun öncelikle tabi yavrularımıza, işletmecilerimize, mahallemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İnşallah buradan gelecekte yetişecek çocuklarımız okullarını tamamlayarak nice belediye başkanlarının, kaymakamların, valilerin ve üst derece memleketimize hizmet edecek yavrularımızın yetişmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.”

 

 

  Başkan Yağcı'nın konuşmasının ardından Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş tarafından dua edildi. Duanın ardından özel okulun açılış kurdelesini bürokratlar beraber kesti.

 

 

Açılışının ardından katılımcılar okulu gezerek çocukları sevdiler

Son Güncelleme: 17.09.2015 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle