BİLECİK’TE DİN GÖREVLİLERİ TOPLANTISI

Bilecik’te 2019 Eylül ayı din görevlileri toplantısı, İl Müftü Yardımcısı İbrahim Özen başkanlığında yapıldı.  

17 Eylül 2019 Salı 14:22
91 Okunma
BİLECİK’TE DİN GÖREVLİLERİ TOPLANTISI
banner15

Bilecik’te 2019 Eylül ayı din görevlileri toplantısı, İl Müftü Yardımcısı İbrahim Özen başkanlığında yapıldı.  


  Osmanlı Yatılı Hafızlık Kur’an Kursunda yapılan toplantıya, şube müdürleri, şefler, merkez ve köylerde görev yapan din görevlileri katıldı.

Yapılan toplantıda ‘Yurt Dışı Uzun Süreli Din Görevlisi Sınavı’ yazısının duyurulması, görevde yükselme sınavları başvuruları hakkında bilgi verilmesi, 4 Ekim Cuma günü Kayıboyu Camiinde icra edilecek olan hafızlık icazet merasimi programı hakkında personele bilgiler verildi. Ayrıca toplantıda camilerde hafta sonu kuran kursları programı hakkında bilgi verilmesi, cami kitaplıkları ve kitaplıkta bulunması gereken kitaplar hakkında din görevlilerinin bilgilendirilmesi, camilerde mikrofon kullanımı, camilerin temiz tutulması ve yangın olasılığı ve tasarruf amacıyla elektrik şartellerinin kapatılması, bütün personelin kılık kıyafete özenle dikkat etmesi gibi konularda din görevlileri bilgilendirildi.
  Eylül ayı aylık toplantısı, dilek ve temennilerin iletilmesi ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle