BİLECİK’TE ÇİFTÇİLERE VE MUHTARLARA YÜZDE 5 İNDİRİMLİ MAZOT

Bilecik’te çiftçiler ve muhtarlara mazotta yüzde 5 indirim sağlandı.

12 Aralık 2016 Pazartesi 11:45
3319 Okunma
BİLECİK’TE ÇİFTÇİLERE VE MUHTARLARA YÜZDE 5 İNDİRİMLİ MAZOT

Bilecik’te çiftçiler ve muhtarlara mazotta yüzde 5 indirim sağlandı.  

 

 

  Bilecik’te hizmet veren Başaran Petrol firması Bilecik Ziraat Odası ile çiftçiler ve muhtarlara mazotta yüzde 5 indirim sağlayacak. Gerçekleştirilen anlaşma ile Bilecik Ziraat Odası’na kayıtlı olan çiftçiler ve muhtarlar alacakları her mazot ile yüzde 5 indirimden yararlanabilecek. Bilecik Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, konu hakkında yaptığı açıklamada, güzel bir anlaşma gerçekleştirdiklerini belirtti.

 

 

 Sevinen, “Bilecik Ziraat Odası ve Başaran Petrol ile bir yıllık bir sözleşme yaptık. Çiftçilerimiz Ziraat Odası’nda alacakları indirim kartı ile geldiklerinde bu indirimden faydalanabilecekler. Bir ton mazot kullanan, iki ton mazot kullanan çiftçilerimiz mevcut. Bu anlaşma ile çiftçilerimiz 200 liraya yakın indirimli mazot alabilecekler. Bu uygulamadan dolayı akaryakıt şirketi yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Çiftçilerimize de hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

 

 

  Ziraat Odası Başkanı Sevinen'in ardından işletme sahibi İbrahim Başaran, “Çiftçimize destek vermek amacıyla böyle bir indirim gerçekleştirdik. Bundan sonra da böyle programlarımız devam edecek. Tüm çiftçilerimize hayırlı olsun diyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

  İlk indirimli mazotunu alan ve Bilecik’te çiftçilik yapan Necmi Çanakçı ise, "Ziraat Odası Başkanımıza ve petrol firması yöneticilerine teşekkür ederiz. Bu uygulamadan oldukça memnun kaldık. İlk indirimli mazotumu da aldım. Bundan sonra da buradan indirimli almaya devam edeceğiz. Tüm çiftçilerimize hayırlı olsun” dedi.

 

Son Güncelleme: 12.12.2016 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle