BİLECİK’TE BİR İLK SRC KURSLARI BAŞLADI

Bilecik’in ilk SRC kursu Edebali SRC'de başladı.

28 Mart 2016 Pazartesi 10:19
1551 Okunma
BİLECİK’TE BİR İLK SRC KURSLARI BAŞLADI

Bilecik’in ilk SRC kursu Edebali SRC'de başladı.  

 

 

  Bilecik’in ilk SRC kursuna Bilecikliler ilgi gösterirken, Eğitmen Mehmet Kaya tarafından SRC-4 ve SRC-2 Mesleki Yeterlilik Eğitimi kapsamında kursiyerler, "Yasal Zorunluluklar", "Çalışma ve Dinlenme süreleri" ve "Araç Bilgisi ve Ekonomik Araç Kullanma" konularında eğitimleri aldılar. Kursiyerler, gün boyunca neşeli ve istekli bir şekilde derslere katılımları gerçekleştirdiler. Firma yetkileri, Ulaştırma Bakanlığı tarafından belirlenen 11 Haziran Sınav Dönemi için kayıtlar 30 Mart’a kadar alınabileceğini belirterek, “Akabinde bir sonraki dönem sınavı için Nisan ayından Temmuza kadar sürekli eğitimler devam edecek. Bir sonraki sınav tarihi Ulaştırma Bakanlığı tarafından 8 Ekim 2016 olarak belirlendi” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan, Edebali SRC, Devlet Hastanesi arkasında Atatürk Kapalı Spor salonu kaşsısında, Memur Blokları D- Blok alt katında faaliyetini sürdürmektedir. Tel: 0 228 213 03 44 / 0 531 391 81 75


DETAYLI BİLGİ İÇİN RESİMİ TIKLAYINIZ !

Son Güncelleme: 28.03.2016 10:19
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBaşladıKursSrc
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle