BİLECİK’TE BEŞİKTAŞLILAR MUHTEŞEM BİR GECEDE BİR ARAYA GELDİ

Bilecik’te yaşayan Beşiktaşlılar muhteşem bir gece ile bir araya geldiler.

29 Mart 2016 Salı 07:10
1827 Okunma
BİLECİK’TE BEŞİKTAŞLILAR MUHTEŞEM BİR GECEDE BİR ARAYA GELDİ

 Bilecik’te yaşayan Beşiktaşlılar muhteşem bir gece ile bir araya geldiler.  

 

 

  Bilecik Kent Ormanındaki gece, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Üniversiteli Beşiktaşlılar UNI BJK Taraftar Grubu üyeleri öncülüğünde düzenlenen “2. Beşiktaşlılar Gecesi’ne”, Bilecik Belediyesi Başkanı Selim Yağcı, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, belediye meclis üyelerinden Erdoğan Yeşil, Soner Olgun, BJK TV sunucularından Alaattin Orhan,  tribün liderlerinden ve BJK TV yorumcusu Emrah Erturan, çok sayıda taraftar katıldı.

 

 

 “BİRLİKTE OLMANIN MUTLULUĞUNU VE GURURUNU YAŞIYORUZ”

 

  Açılış konuşmasını yapan Bilecik UNİ BJK kurucu Başkanı Eyüp İbek , bu gecede birlikte olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını dile getiren, “Bizler her zaman Beşiktaş aşkıyla hem Türk sporuna hem de katkı sağlayan vatanına milletine canı gönülden bağlı ve gönül vermiş taraftarlarız.

 

 

 Yaşantımızın her anın gerek yaptığımız gerek yapacağımız deplasmanlarla gerek yapacağımız sosyal etkinliklerle ve sosyal sorumluluk projeleriyle siyah beyaz güçler katıyoruz. Henüz üniversite sıralarındayken aynı düşleri paylaşan birileriyle birlikte olmak kaynaşmayı ve her zaman daha iyiye gitmeyi hedefliyoruz.

 

 

Bu uğurda sene boyunca çeşitli faaliyetlerle vaktimizden, sevdiklerimizden gerekirse cebimizden fedakârlık yapıyoruz. Bugün yapılan bu etkinlikler bazı kesimler tarafından gereksiz görünebilir. Unutulmamalıdır ki bugünün gönüllüleri yarının kongre üyeleri kulüp çalışanları, kulüp yöneticileri hatta kulüp başkanlarıdır. Bizler Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri olarak gücümüz yettiğince aralıksız devam edeceğiz” dedi.

 

 

  “İMKANLARIMIZ YETTİĞİNCE TAKIMIMIZI TRİBÜNDEN DESTEK OLMAYA ÇALIŞTIK”

 

  Ardından UNİ BJK Dişi Kartallar Başkanı Elif Bilgin, Beşiktaş’a gönül vermiş dişi kartallar, diğer bir deyimle 'Kartaliçeler' olarak Bilecik UNİ çatısı altında 2014 yılında bir dişi kartallar komitesi kurup organizasyon ve sosyal sorumluluk projelerinde yer aldıklarını belirtti. Bilgili, “Şanlı takımımıza hep destek olduk. İmkanlarımız yettiğince takımımızı tribünden destek olmaya çalıştık.  Gerek Ankara yolu gerek olimpiyat yolu Anadolu’nun her yerinde desteklemeye çalıştık” dedi.

 

 

  “BEŞİKTAŞLILIK BİR AYRICALIKTIR”

 

  Konuşmanın ardından UNİ BJK Dişi Kartallar Başkanı Elif Bilgin, geceye katılan İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş'a plaket takdim etti. Plaketini alan Bektaş, Beşiktaşlılığın bir ayrıcalık olduğunu söyleyerek, “Ben de bir Beşiktaşlıyım ve Beşiktaşlı olmaktan gurur duyuyorum. Ben artık emekli oluyorum, Bilecik'ten gidiyorum. Hakkınızı helal edin” dedi. Konuşmasının ardından büyük alkış toplayan Bektaş'a UNİ BJK’li gençler ''Helal Olsun Reis'' diyerek karşılık verdi.

 

 

  “ONLARCA ŞEHİT VERDİĞİMİZ BU GÜNLERDE SİZLERİN BERABERLİK VE BİRLİĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR”

 

  Son olarak Bilecik UNİ BJK kurucu Başkanı Eyüp İbek, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı' ya plaket verildi. Plaketini aldıktan sonra Beşiktaşlılar gecesinde olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Yağcı, sözlerine şöyle devam etti:

 

 

  “Hepimiz bir bütünün ana çatının parçaları olduğumuzu unutmadığımız süre içerisinde Beşiktaşlı, Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Trabzonsporlu, Bursasporlu, Eskişehirsporlu hangi takımda veya hangi sivil toplum kuruluşunda olursak olalım ama üzerimizde Albayrak ve Türk milletinin birliği beraberliği kardeşliği olduğu süre içerisinde bu birliktelikler o bayrağın gücüne güç kattığı ölçüde son derece önemli.

 

 

  Beşiktaş camiası da kurulduğu günden itibaren ülkemizin birliğine beraberliğine kardeşliğine gelişmesine büyük katkı sağlamıştır. Siz değerli Beşiktaşlı kardeşlerimiz şehrimizde de bu enerjiyi sinerjiyi oluşturma çabası içerisindesiniz. Onlarca şehit verdiğimiz bu günlerde sizlerin beraberlik ve birliğinize ihtiyacımız var. Bu katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”

 

 

  “BİLECİK’TE BEŞİKTAŞLILARLA OLMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM”

 

  BJK TV spikeri Alaattin Orhan ise, Bilecik’te Beşiktaşlılarla olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Hem BJK TV, hem İstanbul'daki Beşiktaşlıların sizlere çok selamları var. Emrah arkadaşımla beraber biliyorsunuz ki maç programlarını yapıyoruz. Spiker meslektaşlarımdan çok daha şanslı hissediyorum kendimi.

 

 

 

Onlar ulusal kanallarda genel maçlar anlatırken, ben kendi kulübümün televizyonunda aşık olduğum renklerinin maçlarını anlatmanın onurunu yaşıyorum. Sizlere çok teşekkür ediyorum‘’ dedi.

 

 

  Konuşmaların ardından ana sponsor Şahabettin Durak, BJK TV spikeri Alaattin Orhan ile tribün liderlerinden ve BJK TV yorumcusu Emrah Erturan, gecede katkıda bulunanlara plaketler taktim edildi. Gece üzerinden Beşiktaş amblemi olan pastanın kesilmesi, hediye çekilişi ve Beşiktaş marşlarının okunması ile son buldu.

Son Güncelleme: 29.03.2016 07:10
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKGüncelBjkUni
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle