BİLECİK'TE 60 MİLYON LİRANIN UMUTLARI BAŞLADI

Milli Piyango'nun yılbaşı biletlerinin piyasaya çıkmasının ardından Bilecik’te de 60 milyon liranın umutları başladı.

02 Aralık 2016 Cuma 10:22
1588 Okunma
BİLECİK'TE 60 MİLYON LİRANIN UMUTLARI BAŞLADI
banner15

      Milli Piyango'nun yılbaşı biletlerinin piyasaya çıkmasının ardından Bilecik’te de 60 milyon liranın umutları başladı.  

 

 

        Milli Piyango'nun büyük ikramiyesi 60 milyon lira olan yılbaşı biletleri piyasaya çıktı. Büyük ikramiyeyi kazanmak isteyen vatandaşlar satıcılardan biletlerini almaya başladılar. Bilet satıcısı Barbaros Ölmez, ilk günler olmasına rağmen satışların iyi olduğunu belirterek, "Milli Piyango satışlarında ilk gün olmasına nazaran yüksek bir talep var, umarım satışlarımız daha da iyi gidecek. Vatandaşın talebi yüksek. Vatandaşlarımız ilk etapta çeyrek bilet ağırlıklı alıyor. Bugün ikinci gün olmasına rağmen bir hayli satış var. Ne kadar çok bilet o kadar şans. Yeni yıl da bütün halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

 

  Biletler zamlandı

 

  Geçen seneye oranla biletlerin zamlandığı anlatan Ölmez” Büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 10 milyon lira, 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet 1 milyon lira ve 1 adet de 500 bin liralık ikramiye verilecek. Çekilişte toplam ikramiye tutarı ise 348 milyon 180 bin lira olacak. Milli Piyango tam bilet 60 liradan, Milli Piyango yarım bilet 30 liradan, Milli Piyango çeyrek bilet 15 liradan satılmaya başlandı. Geçen sene Tam bilet 50, yarım bilet 25, çeyrek bilet de 12,5 liradan satılacak” dedi.

 

  “Öğrenciyim büyük ikramiye bana çıksın”

 

  Bilet satın alan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencisi Hakan Çumçum da, 60 milyonun hayallerini herkes gibi kendisinin de kurduğunu anlatarak, “Ben çeyrek bilet aldım. Bana 15 milyon çıkabilir. Büyük ikramiye bana çıksa hayalini kurduğum işlerimin temellerini atarım” dedi.

Son Güncelleme: 02.12.2016 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle