BİLECİKLİLER DEMOKRASİ NÖBETİNİ SÜRDÜRÜYOR

Tüm yurtta olduğu gibi Bilecik'te de iki haftadır gerçekleştirilen "Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbeti"nde vatandaşlar bir ve beraber olmaya devam ediyor.

01 Ağustos 2016 Pazartesi 07:19
1054 Okunma
BİLECİKLİLER DEMOKRASİ NÖBETİNİ SÜRDÜRÜYOR

    Tüm yurtta olduğu gibi Bilecik'te de iki haftadır gerçekleştirilen "Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbeti"nde vatandaşlar bir ve beraber olmaya devam ediyor.

 

 

       Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla gerçekleştirilen “Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbeti”nde vatandaşlar, birlik ve beraberlik için dua ediyor. Kentte faaliyet gösteren taksiciler de şehir merkezinde gerçekleştirdikleri konvoyla demokrasi nöbetine destek verdi. Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen taksiciler ve çok sayıda vatandaş, Türk bayraklarıyla nöbete devam edilirken, gerek okunan şiirlerle gerekse atılan sloganlarla birlik olmanın mesajını verildi.

 

 

     Demokrasi nöbetine aileleriyle birlikte katılan çocuklar da, Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan oyun grubunda gönüllerince eğlendi. Demokrasi nöbetinde bazı hayırsever vatandaşlar ve esnaf da alandakilere çeşitli ikramlarda bulundu.


 

     "Yaşadığımız bu hadiseler aslında yeni Türkiye’nin müjdecisidir''

 

  Demokrasi nöbetine katılan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine değindi. Tüm yurtta olduğu gibi Bilecik'te de milletin aynı safta bir ve beraber olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Yağcı, şunları kaydetti:

  "Bu meydanlarda tuttuğumuz nöbetler, bir araya geldiğimizde ettiğimiz dualar, birbirimizle kucaklaşmamız rastgele bir olay değil. Bu, hainlerin saldırısına karşı başvurulan bir savunmaydı. Ama bugünden itibaren gerçekten halkımızın birliği ve kardeşliği, kucaklaşması sadece bir belayı defetmek değildir.

 

 

    Bu yeni Türkiye'nin, lider ülke Türkiye'nin habercisi. Onun için her musibette yani bazen hayır bildiğimiz musibetlerde şer, şer bildiğimiz musibetlerde de hayır oluyor. Tabi ki bunların her birisinin takdiri Cenab-ı Hak'a aittir. Bu iş şer olarak başladı ve gerçekten Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ve atalarımızın bu zamana kadar geçirmiş olduğu zaman diliminde milletimize yapılmış en hain, en gaddar, en kalleş bir saldırıdır.

 

 

    Darbe girişi falan değil. Bu aslında ülkemizi bir işgal hareketiydi. Hain FETÖ örgütü taşeronluğunda, dış dünyada ne kadar düşmanınız varsa, sözde bazı dostlarımızı da eklersek, Türkiye Cumhuriyeti ve Recep Tayyip Erdoğan'ı ortadan kaldırmak için ve kendi emellerine ulaşmak için yapmış oldukları hain ve kalleş bir saldırıydı."

 


 

  "Recep Tayyip Erdoğan ve bu milleti çıktığı yolda kimse durduramayacaktır"

 

   Türk milletinin liderini bulduğunda kıtalara sığmadığını, lideri olmadığında da kendi içinde uğraştığını sözlerine ekleyen Yağcı, "Allah'ımıza çok şükürler olsun ki son yıllarda lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı bulduk. Recep Tayyip Erdoğan'ı, bunlara yedirir miyiz? Yedirmeyeceğiz kardeşlerim. Bunun sırrı birlik ve beraberliğimizde yatıyor. Onun için eskisinden çok daha bir ve beraber olacağız. Birbirimizi eskisinden daha çok seveceğiz ve daha çok çalışacağız. Biz bunları yaptığımız sürece Cenab-ı Hak'ın inayetiyle bu vatan toprağının bir karışına kimse zarar veremez.

 

 

   Biz birlik ve beraberliğimizi sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımız, başkomutanımız 'Nöbetleri, 7 Ağustos tarihinde büyük bir törenle sonlandıracağız ve taçlandıracağız' dedi. Fakat biz nöbet tutmakta, birbirimiz ile kenetlenmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Hep slogan olarak söylenirdi; 'Her Türk Asker Doğar' diye. Ancak milletimiz, 15 Temmuz'da bu sözü uygulamaya geçirdi ve her Türk'ün asker doğduğunu bütün dünyaya gösterdi" ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 01.08.2016 07:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle