BİLECİKLİ HALTERCİ TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Bilecikli Halterci Muhammed Enes Yıldırım, Türkiye Halter Federasyonu 2. Etap Türkiye Halter Şampiyonası'ndan gümüş madalya ile döndü.

29 Haziran 2016 Çarşamba 08:36
796 Okunma
BİLECİKLİ HALTERCİ TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

    Bilecikli Halterci Muhammed Enes Yıldırım, Türkiye Halter Federasyonu 2. Etap Türkiye Halter Şampiyonası'ndan gümüş madalya ile döndü.  

 

 

     Türkiye Halter Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Minikler 2. Etap Türkiye Halter Şampiyonası Balıkesir'de gerçekleşti. Halter antrenörü Caner Özteke ile çalışmalarına ara vermeden devam eden halterci  Muhammed Enes Yıldırım, şampiyonaya katılan toplam 110 sporcu arasında ter döktü.

 

 

    Bilecik'ten 3 sporcunun katıldığı şampiyonada kıyasıya mücadele eden başarılı halterci Muhammed Enes Yıldırım, koparmada 41 kilogram silkmede ise 54 kilogram kaldırımı ile toplamda 95 kilogram derecesi ile Türkiye 3'üncüsü oldu.  Müsabakalarda derece alan başarılı halterciyi ve Antrenörü Caner Özteke'yi makamında kabul eden Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, başarılı halterciyi tebrik ederek, gurur duyduğunu belirtti.

 

 

    Yıldız, "Halter branşımız ilimizdeki en başarılı branşlarımızdan birisidir. Sporcumuz Muhammed Enes Yıldırım bizlerin gurur kaynağı olmuştur. Bu başarılarda çok büyük emekleri olan antrenörümüz Caner Özteke'yi de ayrıca tebrik ediyorum" diyerek başarılı halterciyi ödüllendirdi.

 

Son Güncelleme: 29.06.2016 08:36
Anahtar Kelimeler:
SporBİLECİKGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle