BİLECİK YENİPAZAR BELEDİYESİ YENİ BİR İŞ MAKİNESİ ALDI

Bilecik Yenipazar Belediyesi yeni bir iş makinesi satın alarak araç parkını daha da genişletti.

11 Mart 2016 Cuma 05:29
1228 Okunma
BİLECİK YENİPAZAR BELEDİYESİ YENİ BİR İŞ MAKİNESİ ALDI
banner15

Bilecik Yenipazar Belediyesi yeni bir makinesi satın alarak araç parkını daha da genişletti. 

 

 

  Aracın ilk gelişi belediye önünde küçük bir törenle kurban kesilerek kutlandı. Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşların katılımıyla yapılan törende kazasız belasız çalışması için kesilen kurbanın kanı aracın tekerlerine sürüldü.

 

 

  Bu konuda bir açıklama yapan Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, "Hizmet odaklı olan yerel yönetimlerde, halkımıza hizmeti en önemli görev bilen belediyemiz ilçemize verilecek hizmet kalitesini yükseltmek ve halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için sürekli kendini geliştirmektedir. Bu kapsamda araç filomuzu her geçen gün zenginleştiriyoruz.

 

 

Son olarak araç filomuza yeni bir iş makinesi olarak kepçe almış bulunuyoruz. Yeni almış olduğumuz iş makinesi tamamen halkımızın paralarıyla finanse edilmiştir. Makinemizin halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını Yüce Allah´tan niyaz ediyor, iş makinemizin ilçemize kazandırılması için teklifimize oy birliği ile karar veren kıymetli meclis üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 11.03.2016 05:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle